Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καίτη Γαρμπή: Ο άγνωστος χωρισμός της με τον Διονύση Σχοινά - Τι αποκάλυψε

Καίτη Γαρμπή: Ο άγνωστος χωρισμός της με...

Οι ιστορίες πίσω από πασίγνωστα κομμάτια της

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου, μέσα από την εκπομπή«Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η αγαπημένη τραγουδίστριαμοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία των τραγουδιών «Ζήσαμε», «Δώρο Θεού» και «Εσένα μόνο», ενώ αποκάλυψε τον άγνωστο χωρισμό της με τον Διονύση Σχοινά.

Η ίδια μίλησε για την αλήθεια πίσω από τα κομμάτια της, ενώ αναφέρθηκε και στο video clip που γύρισε ενώ ήταν έγκυος.

 Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Θυμάμαι ότι στο “Ζήσαμε” κάναμε ένα καταπληκτικό videoclip με τον Διονύση, τότε δουλεύαμε μαζί στον Διογένη, πάρα πολλές ώρες ώρες και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ με τον Διονύση εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη. Δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι ο Φοίβος το έγραψε ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και, παρόλο που θα έπρεπε να νιώθω λίγο άβολα, ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές».

«Το videoclip για το “Δώρο Θεού” το κάναμε όταν ήμουν έγκυος. Κάναμε μια πρόταση στον σκηνοθέτη να το κάνουμε ασπρόμαυρο και πραγματικά έβγαλε μια γλύκα η φωτογραφία αυτή, μια τρυφερότητα. Απλά δεν φαινόταν όμως πως ήμουν έγκυος, εγώ το είπα», συνέχισε, μιλώντας η ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

 «Το “Εσένα μόνο” είναι ένα τραγούδι σε στίχου του Νίκου Γρίτση και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Θυμάμαι πως όταν το πήρα στα χέρια μου και διάβασα τους στίχου άρχισα να κλαίω. Έκλαιγα ασταμάτητα. Το είπα μια φορά το κομμάτι, αυτό δηλαδή που ακούτε μέχρι σήμερα, και τους είπα “Σταματάω, δεν μπορώ να συνεχίσω”. Ό,τι λοιπόν ακούτε, είναι όπως βγήκε από την πρώτη φορά που το είπα το κομμάτι. Πιστεύω ότι είναι ένα ερωτικό κομμάτι και δεν ήξερα ότι ο Νίκος το είχε γράψει για την μητέρα του, την οποία είχε χάσει πρόσφατα» συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή στην ψυχαγωγική του Alpha.

Παρακάτω, όσα δήλωσε η Καίτη Γαρμπή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight