Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο έξυπνος τρόπος για να αποθηκεύσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο έξυπνος τρόπος για να αποθηκεύσετε το ...

Την επόμενη χρονιά θα το στολίσετε μέσα σε λίγα λεπτά

Μια πολυάσχολη μητέρα βρήκε ένα κόλπο για να μαζέψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο έτσι ώστε να είναι έτοιμο για να το στολίσει, την επόμενη φορά, μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένας έξυπνος τρόπος για να εξοικονομείτε κάθε φόρα χρόνο στο στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τακτική στην αποθήκευσή του, μετά τις γιορτές.

Η Gillian Cowie, από το Hamilton της Σκωτίας, ξόδευε ώρες για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε μια πιο έξυπνη λύση. Τα τελευταία δέκα χρόνια απολαμβάνει τις γιορτές χωρίς άγχος, εφαρμόζοντας ένα κόλπο στην αποθήκευση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μετά τις γιορτές. 

 Το μυστικό της είναι ότι τυλίγει προσεκτικά το δέντρο με μεμβράνη και το αποθηκεύει στο γκαράζ ή σε έναν άλλο χώρο αποθήκευσης του σπιτιού της μέχρι τον επόμενο χρόνο. Είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για να αποθηκεύσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και να είναι έτοιμο στολισμένο για τις επόμενες γιορτές. Η Gillian έχει μοιραστεί αυτό το έξυπνο αυτό κόλπο και μέσα από βίντεο που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο TikTok.

Παρά την ευκολία που προσφέρει αυτό το έξυπνο κόλπο της Gillian, η οικογένεια και οι φίλοι της δεν βιάστηκαν να το αντιγράψουν. «Τους αρέσει η διαδικασία να στήνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίζουν», αναφέρει η Gillian. «Επειδή είμαι τελειομανής και μου παίρνει πολύ χρόνο η διαδικασία αυτή, αυτός ο τρόπος είναι καλύτερος», συμπληρώνει η ίδια.

Συμπέρασμα

 Το κόλπο της Gillian είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και να απαλλαγούν από το άγχος κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα που μπορεί να χαλάσουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις