Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ζωή μετά τον Μπραντ Πιτ: Τι λέει ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Facebook Twitter E-mail 0 Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Χέιβεν, αποκάλυψε ότι έδωσε προτεραιότητα στα ανίψια του μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Μπραντ Πιτ. Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια του podcast «90who10», Τζέσικα Έντνερ, με ποιον τρόπο στήριξε την Αντζελίνα Τζολί και τα ανίψια του μετά τον χωρισμό της, παραδέχτηκε ότι ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει τη ζωή του για να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του. «Έστησα τη ζωή μου έτσι ώστε να μπορώ να είμαι παρών σε οποιαδήποτε κατάσταση», συνέχισε. «Θέλω να είμαι εκεί γι' αυτούς και γι' αυτήν, ό,τι κι αν περνάει». Ο 52χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να είναι εκεί για τα παιδιά της Τζολί στα «πιο σημαντικά τους χρόνια».

Ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Χέιβεν, αποκάλυψε ότι έδωσε προτεραιότητα στα ανίψια του μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Μπραντ Πιτ.

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια του podcast «90who10», Τζέσικα Έντνερ, με ποιον τρόπο στήριξε την Αντζελίνα Τζολί και τα ανίψια του μετά τον χωρισμό της, παραδέχτηκε  ότι ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει τη ζωή του για να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του.

«Έστησα τη ζωή μου έτσι ώστε να μπορώ να είμαι παρών σε οποιαδήποτε κατάσταση», συνέχισε. «Θέλω να είμαι εκεί γι' αυτούς και γι' αυτήν, ό,τι κι αν περνάει». Ο 52χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να είναι εκεί για τα παιδιά της Τζολί στα «πιο σημαντικά τους χρόνια». 

«Γίνονται ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του 20», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό και θέλω να είμαι εκεί ανά πάσα στιγμή» επισήμανε ο Τζέιμς Χέιβεν.

Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014, ήταν μαζί για 12 χρόνια όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016.

Μετά την είδηση του χωρισμού τους, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι ηθοποιοί φέρεται να διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν σε ιδιωτικό τζετ με τα παιδιά τους το 2016.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τον Οκτώβριο του 2022, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να «έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο».

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρθηκε ότι «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και άρχισε να την ταρακουνά. Κάποια στιγμή, έχυσε μπύρα πάνω της, ενώ σε άλλο σημείο, έχυσε μπύρα και κόκκινο κρασί πάνω στα παιδιά». Ο Μπραντ Πιτ παραδέχτηκε αργότερα ότι ύψωσε τη φωνή του στα παιδιά του, αλλά αρνήθηκε ότι έγινε βίαιος.

Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός του «Maleficent»  φάνηκε να παραδέχεται τον Σεπτέμβριο ότι εκείνη και τα παιδιά της είχαν «πολλά να θεραπεύσουν» μετά τον χωρισμό.

Αρχικά, η κοινή επιμέλεια των παιδιών τους είχε χορηγηθεί και στους δύο τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, ένας δικαστής ακύρωσε την απόφαση ένα μήνα αργότερα. Η επιμέλεια για τα ανήλικα παιδιά τους δεν έχει ακόμη επιλυθεί αν και έχουν πάρει διαζύγιο επίσημα από το 2019. 

Με πληροφορίες από PageSix

πηγή lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight