Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξάνθη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο

Ξάνθη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ...

Διαλύθηκε το αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με απολογισμό ένα νεκρό και τρεις τραυματίες. Ο θάνατος του οδηγού στο σημείο ήταν ακαριαίος. Συγκλονιστικές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας…

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη άφησε πίσω ένα νεκρό και τρεις τραυματίες, ο ένας από τους οποίους, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το μοιραίο αυτοκίνητο «καρφώθηκε» με ταχύτητα σε δέντρο, πάνω στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου και όπως δείχνουν οι εικόνες διαλύθηκε στο μπροστινό του μέρος. Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκε νεκρός ο 18χρονος οδηγός. Οι τρεις τραυματίες που επέβαιναν στο ΙΧ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους.

Το τροχαίο στην Ξάνθη σημειώθηκε στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 18χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Το ΙΧ ανέβηκε στη νησίδα του δρόμου και σταμάτησε σε δέντρο που υπήρχε. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ξάνθης», το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην αστυνομική σχολή, στην περιοχή της Νεάπολης, όταν ο οδηγός ενός Opel Astr , με άλλους τρεις επιβαίνοντες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στο δέντρο που βρίσκεται στη νησίδα το δρόμου.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, που ουσιαστικά διαλύθηκε στο μπροστινό του μέρος, ανασύρθηκε νεκρός ο 18χρονος οδηγός και σοβαρά τραυματισμένος ο ένας επιβάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Οι άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις