Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου» περιγράφει επιβάτιδα που τραυματίστηκε

Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Έχω σωληνάκια στ...

Η μαρτυρία της επιβάτιδας που τραυματίστηκε και χειρουργήθηκε

Η τραυματισμένη επιβάτιδα του πούλμαν που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βουλγαρία μίλησε για το τροχαίο και την κατάσταση της υγείας της. 

Η επιβάτιδα καθόταν στη δεύτερη σειρά του πούλμαν και από τροχαίο, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε να μείνει σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας. Είναι η μοναδική τραυματίας του σοκαριστικού τροχαίου που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

 «Μου έχουν κάνει εγχείρηση στο κεφάλι. Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου», ανέφερε.

Άνθρωπος από το ταξιδιωτικό γραφείο που ανήκει το πούλμαν περιγράφει για πρώτη φορά πώς έγινε η σύγκρουση στον δρόμο Μπόροβο – Βόλοβο εντός της βουλγάρικης επικράτειας, με το τουριστικό λεωφορείο να καταλήγει σε χαντάκι.

«Έπεσε η νταλίκα που ερχόταν από κάτω, από την αντίθετη λωρίδα και έφυγε το πίσω μέρος, γιατί ήταν ελαφρύ το πίσω, χτύπησε το πούλμαν και μάλιστα το χτύπησε, αριστερά στο πλάι, γι’ αυτό τραυματίστηκε η (…) γιατί καθόταν στην δεύτερη σειρά».

«Ήταν ένα πούλμαν που το είχαμε κλείσει από το Βουκουρέστι για να τους φέρει στην Σόφια γιατί είχε τρακάρει το ελληνικό. Το πούλμαν το πρώτο που τράκαρε μπορούσε και να γυρίσει. Δεν είχε, ένα πράγμα στον προφυλακτήρα, αλλά δεν το θέλανε, τους αλλάξαμε το πούλμαν», ανέφερε το ταξιδιωτικό γραφείο.

ΠΗΓΗ Live News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις