Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Εξιτήριο για τους 7 από τους 8 Έλληνες τραυματίες – Τα νεότερα για την υγεία τους

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Εξιτήριο για τους...

Συνολικά δέκα άτομα τραυματίστηκαν

Καλά στην υγεία τους είναι οι Έλληνες επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, που συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία, κοντά στον κόμβο για την πόλη Μπόροβο.

Συνολικά 10 άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και οκτώ Έλληνες επιβάτες του λεωφορείου, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κάνεφ στο Ρούσε για τις πρώτες βοήθειες. Ύστερα από λίγη ώρα, οι επτά έλαβαν εξιτήριο. Η μία επιβάτης εξ’ αυτών παρέμεινε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Εκτός από τους οκτώ Έλληνες, τραυματίστηκαν και δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι, επίσης, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε ατύχημα, μετέδωσε το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ. Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στη Σόφια.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) στον δρόμο Ρούσε – Μπιάλα, όταν το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό με τουρκικές πινακίδες.

Το ρουμανικό λεωφορείο, που οδηγούσε ένας 36χρονος, εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα τουρκικό φορτηγό, που οδηγούσε ένας 50χρονος και ταξίδευε στο αντίθετο ρεύμα προς Ρούσε, σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν νωρίτερα βουλγαρικά ΜΜΕ.

Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Σόφια από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τον οδηγό του λεωφορείου, τους επιβάτες και τις βουλγαρικές αρχές, έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστεί. Τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται, όπως αναφέρει το ΒΤΑ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις