Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Ο ανεμοστρόβιλος «ρούφηξε» 4 μηνών μωρό - Το βρήκαν σώο πάνω σε δέντρο

 ΗΠΑ: Ο ανεμοστρόβιλος «ρούφηξε» 4 μηνών...

Η οικογένεια επέζησε με εκδορές και μελανιές

Ο ανεμοστρόβιλος που σημειώθηκε στο Τενεσί των ΗΠΑ  «ρούφηξε» ένα μωρό 4 μηνών.

Οι γονείς ήταν έντρομοι, σίγουροι ότι το μωρό είχε πεθάνει, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, τοβρήκαν σώο πάνω σε ξεριζωμένο δέντρο.

Όπως σημείωσε στο τοπικό δίκτυο WSMV-TV, η μητέρα του μωρού, Σίντνεϊ Μουρ, ήταν «σχεδόν σίγουρη» ότι ο γιος της είχε πεθάνει, όταν ο ανεμοστρόβιλος έπληξε τροχόσπιτό τους στο Κλάρκσβιλ του Τενεσί. Το φαινόμενο ήταν τόσο ισχυρό και ανεξέλεγκτο, που ξερίζωσε την οροφή του τροχόσπιτου και παρέσυρε την κούνια με το μωρό. Ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να συγκρατήσει το κρεβατάκι, αλλά παρασύρθηκε και ο ίδιος από τον ανεμοστρόβιλο.

«Τινάχτηκαν με ορμή μακριά»

 Η Μουρ τόνισε ότι, «κρατιόταν όλη την ώρα από την κούνια και περιδινίζονταν και μετά τινάχτηκαν με ορμή μακριά», ενώ, και η ίδια, σε άλλη σημείο του τροχόσπιτου, εκείνη τη στιγμή, παρασύρθηκε και έπεσε πάνω στον άλλο γιο τους, ηλικίας ενός έτους. Η μητέρα κάλυψε το παιδί με το σώμα της, ενώ πάνω τους κατέρρεαν τα τοιχώματα του τροχόσπιτου. Ο ανεμοστρόβιλος πέρασε και η ίδια κατάφερε να απεγκλωβίσει τον μεγάλο της γιο ενώ αμέσως άρχισαν να αναζητούν το μωρό. Δέκα λεπτά αργότερα, και όσο η απελπισία τους κορυφώνονταν, το βρέφος βρέθηκε  πάνω σε ένα ξεριζωμένο δέντρο, σώο αλλά κάτω από τη βροχή. «Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήταν νεκρό και ότι δεν επρόκειτο να το βρούμε. Αλλά είναι εδώ με τη χάρη του Θεού».

Η οικογένεια επέζησε με εκδορές και μελανιές, ωστόσο, όλα τα υπάρχοντά τους αλλά και το τροχόσπιτο καταστράφηκαν. Η αδερφή της μητέρας, ξεκίνησε έρανο στο διαδίκτυο προκειμένου να καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Οι καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι που πλήττουν την περιοχή είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι στο Κλάρκσβιλ και άλλοι τρεις στο Νάσβιλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις