Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουκρανία: Δημοτικός σύμβουλος πυροδότησε χειροβομβίδες σε συνεδρίαση - 26 τραυματίες

ΦΩΤΟ Twitter@nexta_tv

ΦΩΤΟ Twitter@nexta_tv

Πανικός επικράτησε σε δημοτικό συμβούλιο στην Υπερκαρπαθία της Ουκρανίας, όταν δημοτικός σύμβουλος έριξε δύο χειροβομβίδες κατά τη διάρκεια συνάντησης

Απόλυτο χάος επικράτησε σε συγκέντρωση στην Περιφέρεια Υπερκαρπαθίας, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ουκρανία, όταν ένας Ουκρανός δημοτικός σύμβουλος πυροδότησε δύο χειροβομβίδες κατά τη διάρκεια συνάντησης, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά στο Facebook.

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ένας άνδρας εισέρχεται στην αίθουσα που πραγματοποιείται συνάντηση και αρχικά στέκεται μπροστά από την πόρτα παρακολουθώντας όσα διαδραματίζονται. Στη συνέχεια φαίνεται να βγάζει από τις τσέπες του δύο χειροβομβίδες πριν τις πετάξει στο πάτωμα προκαλώντας πανικό.

Ακολούθησαν αρκετές εκρήξεις και το δωμάτιο γέμισε καπνό, ενώ οι παρευρισκόμενοι ουρλιάζουν και πέφτουν στο πάτωμα.

Σύμφωνα με την ουκρανική αστυνομία, έξι άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: “Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, 26 άνθρωποι τραυματίστηκαν, έξι εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση”.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει την έκρηξη χειροβομβίδας στο κτίριο του συμβουλίου του χωριού ως τρομοκρατική ενέργεια, ενώ τα κίνητρα του τρομοκράτη βουλευτή παραμένουν άγνωστα.

Δείτε το βίντεο – Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις