Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πτήση τρόμου στη Ρωσία: Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου- Επιβάτες ούρλιαζαν και έκλαιγαν

Πτήση τρόμου στη Ρωσία: Έπεσαν οι μάσκες...

Μόλις απογειώθηκε το αεροσκάφος υπέστη αποσυμπίεση στο θάλαμο επιβατών

Άλλη μία πτήση τρόμου βίωσαν επιβάτες αεροπλάνου στη Ρωσία, καθώς το αεροσκάφος τους υπέστη ξαφνική αποσυμπίεση και έχασε ύψος απότομα. 

Στα βίντεο που ανέβασαν επιβάτες του αεροπλάνου στα social media ακούγονται άνθρωποι να ουρλιάζουν, να κλαίνε και να προσεύχονται. Πρόκειται για μια πτήση της εταιρείας Rossiya της Ρωσίας, η οποία κατευθυνόταν προς την Αγία Πετρούπολη.

Μόλις απογειώθηκε το αεροσκάφος υπέστη αποσυμπίεση στο θάλαμο επιβατών και οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν γρήγορα το αεροσκάφος, πίσω στο αεροδρόμιο από το οποίο ξεκίνησαν. Επιβάτης περιέγραψε: «Αρχίσαμε να πέφτουμε απότομα» και σημείωσε πως «οι μάσκες όλων έπεσαν μπροστά στα πρόσωπά τους». «Τα παιδιά ούρλιαζαν και οι γυναίκες προσεύχονταν» σημείωσε ένας άλλος. «Ήταν πολύ τρομακτικό. Αλλά οι αεροσυνοδοί ήταν ατρόμητες, μεταφέροντας νερό στους επιβάτες. Χαμογελούσαν» συνέχισε άλλος. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρωσία δεν μπορεί να ανανεώσει και να επισκευάσει τον αεροπορικό της στόλο, λόγω των δυτικών κυρώσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συχνά προβλήματα στα αεροσκάφη.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις