Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 9/12 στο "Σπίτι του Ηπειρώτη"

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 9...

Την πρόσκληση απευθύνουν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας & το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια"

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας και το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας του δήμου Πατρέων, συνδιοργανώνουν ανοικτή Εθελοντική Αιμοδοσία. Πιο συγκεκριμένα ο Πανηπειρωτικός και οι υπόλοιποι φορείς προσκαλούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, από τις 9:30 έως 13:00  στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» (οδός Μουρούζη 14-16, 1ος όροφος), κάθε ενδιαφερόμενο να αφιερώσει έως 10 λεπτά από το χρόνο του προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σύνθημά της αιμοδοσίας: «Δώσε τώρα αίμα, είναι η δική σου Ευκαιρία να σώσεις μια ζωή».

Η σύμπραξη πολιτιστικών φορέων με τη σχολική κοινότητα και την τοπική αυτοδιοίκηση σε δράσεις αλληλεγγύης και αλτρουισμού, εκτός από τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να επιφέρει (ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, αλλαγή στάσεων, προσφορά ζωής κτλ) καταδεικνύει συνακόλουθα τη δύναμη της συνεργασίας για τη δημιουργία ενεργών πολιτών. Μην χάσεις την ευκαιρία. Έλα κοντά μας, γιατί: «Ο Εθελοντισμός είναι πολιτισμός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις