Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλη η εμπορική επιτυχία της ταινίας-ντοκιμαντέρ της Beyoncé, «Renaissance»

Μεγάλη η εμπορική επιτυχία της ταινίας-ν...

Πέτυχε ρεκόρ 20 χρόνων για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας σε εισπράξεις στη Βόρεια Αμερική τα 21 εκατ. δολάρια

Η ταινία-ντοκιμαντέρ της σούπερ σταρ της μουσικής, Beyoncé με τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé» κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο Αμερικάνικο Box Office το τριήμερο 1 - 3 Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με την αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres βρίσκεται στην πρώτη θέση του box office με εισπράξεις 21 εκατ. δολαρίων στη Βόρεια Αμερική.

Αν και η προσέλευση του κόσμου στις αίθουσες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ συνηθίζεται να είναι μικρή το φιλμ «Renaissance» ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας και την μεγάλη φήμη και «πέραση» των σταρ της μουσικής βιομηχανίας αρκεί να θυμηθούμε και την πρόσφατη επιτυχία της μουσικής ταινίας της Τέιλορ Σουίφτ.

Σύμφωνα με το AP, είναι η πρώτη φορά (για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο) που μια ταινία στην πρεμιέρα της ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή του «Τελευταίου Σαμουράι» με τον Τομ Κρουζ.

Η Beyoncé έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας – τουρνέ της από την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Το φιλμ έκανε ντεμπούτο σε 2.539 αίθουσες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε 94 χώρες παγκοσμίως με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 6,4 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία που μάλιστα έχει διάρκεια δυόμιση ώρες, παίχθηκε την Παρασκευή 1/12 & το σαββατοκύριακο και στην Πάτρα, στα Options Cinemas.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight