Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας είναι εδώ, ακόμα πιο αποφασισμένη"

"Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας είναι εδώ,...

H ανακοίνωσή της για την επόμενη μέρα

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

"Μετά την αποχώρηση μιας μικρής μερίδας πρώην συντρόφων και συντροφισσών μας επαναβεβαιώνουμε την παρουσία μας και τη δέσμευσή μας για τη μελλοντική πορεία του κόμματός μας και την απόκτηση ξανά κυβερνητικής προοπτικής.

Τις επόμενες μέρες προχωρούμε σε πρωτοβουλίες ανασυγκρότησης της Νεολαίας μας, εστιάζοντας στις ανάγκες των νέων και της κοινωνίας. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα, πιστεύουμε στη μαζικοποίηση και μεγέθυνση της νεολαίας με υπέρβαση της εσωστρέφειας του προηγούμενου διαστήματος.

Το πιο κρίσιμο στοιχειό που έχουμε ανάγκη είναι η ενότητα. Χρειάζεται να δουλέψουμε απερίσπαστα σαν μια γροθιά απέναντι στο μοναδικό αντίπαλο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη δεξιά παράταξη η οποία αυτή τη στιγμή έχει βάλει μπρος το σχέδιο άλωσης της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα δεν είναι υπόθεση ενός ή μερικών ανθρώπων. Είναι υπόθεση όλων των μελών, είναι συλλογική υπόθεση της οργάνωσης. 

Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα γραμματέα της οργάνωσής μας, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο. Επίσης, ευχόμαστε καλή δύναμη στο κεντρικό συμβούλιο που προέκυψε μετά την ανασυγκρότηση του οργάνου. Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη μας στη νέα εποχή!

Την ιστορία την κινούν οι αποφασισμένοι!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις