Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η αντίδραση της δημοσιογράφου που πήρε την συνέντευξη στον Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η αντίδραση της δημοσιογράφου που πήρε τ...

Σχολίασε με δηκτικό τρόπο όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος Laura Kuenssberg δεν περίμενε ποτέ ότι η συνέντευξη που πήρε από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προκαλούσε διπλωματικό επεισόδιο μετά τις δηλώσεις για τα Γλυπτά Παρθενώνα.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ  ήταν τέτοιος μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, που ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση μαζί του.

Η Laura Kuenssberg παρακολουθούσε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μετά την ακύρωση της συνάντησης των δύο ηγετών και σχολίασε με δηκτικό τρόπο όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη συνέντευξη. 

Η ίδια έγραψε στο X (πρώην Twitter): «Η συνέντευξή μας με τον Έλληνα πρωθυπουργό φαίνεται να έχει ταράξει την Ντάουνινγκ Στριτ αρκετά για να ακυρώσει τη συνάντηση του Σουνάκ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τεράστια αντίδραση, δεδομένου ότι αυτό το θέμα είναι μακροχρόνιο μεταξύ των δύο χωρών…».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίμαχη συνέντευξη είπε ότι: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα φαίνονταν καλύτερα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Δεν είναι ζήτημα επιστροφής, ανήκουν στην Ελλάδα και εκλάπησαν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις