Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι θα γίνει με την τιμή στο σουβλάκι- Θα φτάσει τα 4 ευρώ;

Πάτρα: Τι θα γίνει με την τιμή στο σουβλ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το σενάριο δεν είναι τόσο κοντά ωστόσο μοιάζει αναπόφευκτο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά

Ακριβή επιλογή θα αποτελεί πλέον το τυλιχτό σουβλάκι καθώς η τιμή του έχει πάρει την ανηφόρα και σε πολλές περιπτώσεις αναμένεται να φτάσει στα 4 ευρώ, αν δεν έχει γίνει ήδη.

Στην Πάτρα φαίνεται ότι αυτό το σενάριο δεν είναι τόσο κοντά ωστόσο μοιάζει αναπόφευκτο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο επιχειρηματίας Γιάννης Γιαννακόπουλος, «δεν θεωρώ ότι άμεσα θα δούμε να κοστίζει το τυλιχτό σουβλάκι στην Πάτρα 4 ευρώ, ωστόσο ίσως θα έπρεπε καθώς όλα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Η εξέλιξη φαίνεται να πηγαίνει προς τα εκεί καθώς κάθε μέρα ακούμε για αυξήσεις. Οι επιχειρηματίες προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές καθώς μετά θα είναι δύσκολο να αγοράζει κανείς σουβλάκια σε τόσο υψηλή τιμή. Ωστόσο αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν, τι θα κάνουν;

Κάθε μέρα υπάρχουν αυξήσεις. Αν ζητήσεις τιμή από τους προμηθευτές ακόμα και για ένα εξάμηνο, όχι λιγότερο, δεν σου δίνουν. Θα ήταν λοιπόν λογικό η τιμή να φτάσει στα 4 ευρώ όμως οι επιχειρήσεις δεν το έχουν κάνει ακόμα.  Και εκτιμώ ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί μετά για παράδειγμα μειώνεται η ποιότητα. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή και η Πάτρα θα ακολουθήσει άλλες περιοχές, ακόμα και στην Κόρινθο το σουβλάκι κοστίζει 4 ευρώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις