Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρις Αλεξίου: Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου

Χάρις Αλεξίου: Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξ...

«Αν με βάλεις να το αναλύσω αυτό, δεν παίρνουμε μόνο δώρα από τη ζωή, χωρίς να τα πληρώνουμε» σημείωσε η ερμηνεύτρια

Η Χάρις Αλεξίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα όνειρά της, στα οποία βλέπει τη φωνή της να γυρνά ξανά.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στο podcast του Θέμη Καισάρη και απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

«Ένας άνθρωπος που έχει φύγει από μια δουλειά, ας μιλήσω για εμένα, δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχολείται μαζί μου. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει αυτή η ανταπόκριση. Χαίρομαι πολύ», είπε χαρακτηριστικά. Για την αλλαγή του στίχου «τα πλήρωσα με την ψυχή μου», που έγινε «τα πλήρωσα με τη φωνή μου» στο τραγούδι «Πανσέληνος», είπε: «Τι γίνεται στο μυαλό του ανθρώπου... Τα τραγούδια αυτά δεν είναι οι πρώτες εκτελέσεις. Είναι από live κλπ. Την "Πανσέληνο" την έχω τραγουδήσει ξανά, είναι από μια συναυλία μου. Εκείνο το βράδυ μοτ βγήκε αυτό, όταν βάλαμε το τραγούδι κι ακούσαμε τον στίχο, είπαμε πως δεν πρέπει να τον πειράξουμε, γιατί κάτι γινόταν μέσα μου εκείνη τη στιγμή, εκείνο το βράδυ, σε εκείνο το μέρος, δεν βγήκε τυχαία. Είναι αληθινό κι ας είναι λάθος».

Πρόσθεσε επίσης: «Αν με βάλεις να το αναλύσω αυτό, δεν παίρνουμε μόνο δώρα από τη ζωή, χωρίς να τα πληρώνουμε. Άλλος τα πληρώνει με χρήματα, άλλος με προσωπικές απώλειες, με πολλά πράγματα. Η φωνή αυτή δεν θα ήταν έτσι όπως ήταν, αν δεν είχε να πληρώσει το τίμημα του βαρκάρη. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω "α, κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου" και είναι πολύ ωραία, όταν το βλέπω αυτό. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight