Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέο κατάστημα από την Optima Bank στην Πάτρα

Νέο κατάστημα από την Optima Bank στην Πάτρα

Στην Αγίου Ανδρέου 42

Το νέο της κατάστημα στην Πάτρα, το 28ο του Οµίλου, εγκαινίασε το βράδυ της Πέμπτης η Optima Βank.

Το κατάστημα της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου 42, έρχεται σε συνέχεια της ανάπτυξης του δικτύου σε πόλεις της περιφέρειας όπως η Κόρινθος και το Ηράκλειο.

Η Optima διαθέτει σήµερα 27 καταστήµατα σε όλη την Ελλάδα από τα οποία 3 είναι στη Θεσσαλονίκη ενώ το κατάστηµα της Πάτρας έρχεται σε συνέχεια της ανάπτυξης του δικτύου σε πόλεις της περιφέρειας όπως η Κόρινθος και το Ηράκλειο.

Για τα εγκαινία του καταστήματος βρέθηκαν στην Πάτρα ο πρόεδρος της Optima Γεώργιος Τανισκίδης και ο CEO ∆ηµήτρης Κυπαρίσσης.

Στα εγκαίνια παρέστησαν θεσμικοί εκπρόσωποι και φορείς.

Το κατάστηµα στην Πάτρα εντάσσεται στα πλαίσια της δυναµικής ανάπτυξης του όµιλου τραπεζική µετά και την πρόσφατη επιτυχηµένη έναρξη διαπραγµάτευσης στο Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών.

Λίγα λόγια για την Optima bank
H Optima bank ιδρύθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, με την εξαγορά της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος από τον όμιλο Βαρδινογιάννη. Ακολουθώντας μια νέα, διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία, η Optima bank αποτελεί μια απλή, ευέλικτη και σύγχρονη τράπεζα, που στοχεύει να προσφέρει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία. Οι πελάτες της Optima bank, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους, σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας. Στόχος της Optima bank είναι να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο, αποτελώντας “τράπεζα αναφοράς” για ολόκληρο τον κλάδο.

Σε ποιους πελάτες απευθύνεται η Optima bank

·         Όλοι οι κλάδοι μας ενδιαφέρουν. Δεν τους ξεχωρίζουμε. Κάθε υγιής επιχείρηση που κατάφερε να επιβιώσει από την 10ετή κρίση και θέλει να αναπτυχθεί είναι εν δυνάμει πελάτης μας και στεκόμαστε δίπλα της.

·         Για τους ιδιώτες πελάτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν τα χρήματά τους, έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, τα εργαλεία και τα εξειδικευμένα στελέχη να παρέχουμε υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής υψηλού επιπέδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά