Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η νέα θεατρική δουλειά του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας Ρεφενέ, από 28/11 στο Πάνθεον

Η νέα θεατρική δουλειά του Ερασιτεχνικού...

Τίτλος της, «ΠΟ$ Ν@ ΛΗ$Τ3Ψ3Τ3 ΜΙ@ Τρ@Π3Ζ@»

Η νέα θεατρική δουλειά του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας Ρεφενέ, με τίτλο «ΠΟ$ Ν@ ΛΗ$Τ3Ψ3Τ3 ΜΙ@ Τρ@Π3Ζ@» θα παρουσιαστεί στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2023 και από 1η έως και 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.30.

Σε νεότερο δελτίο Τύπου – ανακοίνωση της παρέας του «Ρεφενέ» δίνονται νεότερες πληροφορίες για την συμμορία των ληστών της παράστασης!

Από τη διεύθυνση Ασφάλειας Πατρών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των σεσημασμένων διαρρηκτών που έχουν ρημάξει τελευταία τα τραπεζικά καταστήματα της πόλης.

Η συμμορία του «μαύρου γάτου, επιτέλους, αποκαλύφθηκε!

Μετά τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και την συνδρομή της Ιντερπόλ και της Ιταλικής Καραμπινιερίας, διαπιστώθηκε τελικά  ότι πρόκειται για ολόκληρη φαμίλια μπουκαδόρων, ονόματι Capece /Καπέτσε, από την Νάπολη της Ιταλίας. Ταξίδεψαν μέχρι τη Πάτρα ακτοπλοϊκώς, με πλαστά διαβατήρια , υποδυόμενοι ερασιτεχνικό θίασο που ήρθε να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς». Έχουν πέντε γυναίκες στη σύνθεση τους (!), έναν χάκερ τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κι ένα ανώτερο στέλεχος τράπεζας, που τους ενημερώνει προφανώς για τα συστήματα ασφαλείας των εδώ υποκαταστημάτων.  

Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες για τους παρακάτω επικίνδυνους διαρρήκτες να επικοινωνήσει με το γραφείο του ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, ως ακολούθως:

Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ (Δημ. Γούναρη 34) στις 28, 29 Νοεμβρίου και 1-5 Δεκ. 2023, Ώρα προσέλευσης 21:30 (πλην Σ/Κ 20:00).

*Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6989-651091 & 2610-221429.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture