Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και τράκαρε

Δυτ. Αχαΐα: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δ...

Συνελήφθη αλλοδαπός

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης. αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας
ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες το απόγευμα σε στην Παλαιά Εθνική Οδό
Τριπόλεως - Πύργου. Ειδικότερα, 67χρονος ημεδαπος άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός άνδρας, με συνοδηγό μια 88χρονη ημεδαπή γυναίκα και συνεπιβάτιδες δυο ακόμα γυναίκες, αναφέρει η αστυνομία.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 88χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και των δυο συνεπιβάτιδων. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, τονίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις