Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζο Μπάιντεν: “Πήρε φωτιά” η τούρτα των… 146ων γενεθλίων του

Τζο Μπάιντεν: “Πήρε φωτιά” η τούρτα των…...

Αστειευόμενος για ακόμη μια φορά με το θέμα της ηλικίας του, ο Τζο Μπάιντεν έσβησε τα κεράκια της τούρτας του με αφορμή τα 81α του γενέθλια

Με κάθε επισημότητα και με τα αγαπημένα του πρόσωπα γύρω του γιόρτασε τα 81α γενέθλιά του ο Τζο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύεται συχνά για το θέμα της ηλικίας του, γνωρίζει ωστόσο πως αυτό είναι και το βασικό του μειονέκτημα έναν χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2024, αφού είναι ήδη ο πιο ηλικιωμένος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία και αν κερδίσει δεύτερη θητεία, θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο σε ηλικία 86 ετών.

Τρολάροντας για ακόμη μια φορά τον εαυτό του για την ηλικία του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται περιχαρής να ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια της… φλεγόμενης τούρτας του.

 “Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλιά μου σήμερα. Φαίνεται ότι στα 146α γενέθλιά σου, σού τελειώνει ο χώρος για τα κεριά!”, έγραψε χαρακτηριστικά, με τα σχόλια των επικριτών να μην αργούν.

Ένα από αυτά ήταν το σχόλιο μίας γυναίκας η οποία παρομοίασε τη φλόγα από τα κεράκια με τις φωτιές στη Γάζα. “Αυτές οι φλόγες φαίνονται πολύ οικείες…. Ίσως επειδή έβαλες φωτιά στη Γάζα με τις βόμβες σου!!!”, έγραψε, ενώ άλλος χρήστης σχολίασε: “Ακόμα και η τούρτα θέλει κατάπαυση του πυρός”, αναφερόμενος στην ανάγκη για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight