Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θέμης Μπάκας: Πότε, επιτέλους θα υλοποιήσουν τα απαιτούμενα έργα που θα αποτρέπουν τις κατολισθήσεις στο φαράγγι του Βουραϊκού;

Θέμης Μπάκας: Πότε, επιτέλους θα υλοποιή...

Πρόκειται για ένα επιεικώς απαράδεκτο, επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, για το οποίο οι ευθύνες των αρμόδιων αρχών είναι προφανείς, αναφέρει ο Πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Θέμης Μπάκας, Πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε δήλωση του για τη διακοπή των δρομολογίων του Οδοντωτού σιδηρόδρομου που συνδέει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα, λόγω κατολισθήσεων, αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, τα δρομολόγια του ιστορικού Οδοντωτού έχουν διακοπεί, εξαιτίας κατολισθήσεων, μειώνοντας έτσι την τουριστική κίνηση στην περιοχή, και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία η τοπική κοινωνία προσδοκά σε μια θεμιτή οικονομική τόνωση. 

Να σημειωθεί πως ο Οδοντωτός, μετά από την πυρκαγιά του Ιουλίου έχει κλείσει πολλές φορές, ακριβώς λόγω της επικινδυνότητας από τις κατολισθήσεις.

Πρόκειται για ένα επιεικώς απαράδεκτο, επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, για το οποίο οι ευθύνες των αρμόδιων αρχών είναι προφανείς. Πότε, επιτέλους, θα δρομολογήσουν την υλοποίηση των απαιτούμενων έργων που θα αποτρέπουν τις κατολισθήσεις;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις