Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Δύο μετάλλια από τα αδέλφια Φουσέκη για την Πάτρα

Πινγκ πονγκ: Δύο μετάλλια από τα αδέλφια...

Άριστη η διοργάνωση του Πανελλήνιου Ανοιχτού Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος εις μνήμην του Γιάννη Ασημακόπουλου

Με δυνατές και θεαματικές αναμετρήσεις, παλμό και εξαιρετική οργάνωση, όπως τα μετέφερε και η εικόνα μέσα από τις πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες αργά το απόγευμα της Κυριακής 19/11.
Πήραν μέρος 206 αθλητές κι αθλήτριες από 46 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Από τις ομάδες της Τ.Ε. ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ΑΕΚ Τρίπολης, Ικαρος Καστριτσίου, Αιγαίο Ε.Α., Α.Ο.Αχαίας Γαλήνη, Α.Ο.Διογένης Πάτρας, Α.Ο.Ξυλοκάστρου, Α.Ο.Ποσειδών Λουτρακίου, Α.Σ.Ίφιτος Πατρών και ΑΣΕΑ Κεφαλοννιά και Ιθάκη.
Η στήριξη των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των χορηγών, οδήγησε σε ένα συνολικά θετικό αποτέλεσμα.
Με προσωπικές ενέργειες του πρέδρου κου Τάκη Τζόβολου και του αντιπροέδρου της κου Νίκου Φιλιπακόπουλου εξασφαλίστηκε live streaming https://www.youtube.com/watch?v=zjnIi5tGPIs  το οποίο επιμελήθηκε ο πατρινός Σταύρος Ξένος, κινηματογραφιστής και παραγωγός, τελειόφοιτος της Ακαδημίας Κινηματογράφου του Πεκίνου, με συνεχείς εναλλαγές στην εικόνα ώστε να μεταδοθεί δράση από όλα τα τραπέζια, κάλυψη της απονομής επάθλων, αλλά και δηλώσεις που έμπαιναν «σφήνα» στη μετάδοση.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αναστάσιος Φουσέκης ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον Ποσειδώνα Λουτρακίου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων ενώ ο αδελφός του Σπύρος Φουσέκης του Ίκαρου Καστριτσίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από τον πολυνίκη των αναπτυξιακών έως τώρα, Σασσάνη Γιώργο του Τελαμώνα Σαλαμίνας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports