Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

TEDxPatras 2023: Ποδηλατοβόλτα “Bridging Within” στο Λιμάνι της Πάτρας

TEDxPatras 2023: Ποδηλατοβόλτα “Bridging...

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2023, το TEDxPatras, ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, διοργανώνουν μια ξεχωριστή ποδηλατική διαδρομή μακριά από τον καθημερινό θόρυβο της πόλης Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του TEDxPatras "η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. από το Νέο Λιμάνι και θα καταλήξει στο Παλαιό Λιμάνι, ενώνοντας έτσι τα δύο λιμάνια της πόλης μέσα από μια συμβολική διαδρομή.

Η εκδήλωση εμπνέεται από το φετινό θέμα του TEDxPatras 2023, “Bridging Within”, και αποσκοπεί να αναδείξει την ποδηλασία ως έναν βιώσιμο τρόπο μετακίνησης. Τον τερματισμό της διαδρομής θα σηματοδοτήσει το After-Ride Party στο Santa Rosa, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Zero Waste Cocktails, φτιαγμένα από την ομάδα του Abbey.

Ώρα συνάντησης 11:00 στο Νέο Λιμάνι: Κεντρικά Γραφεία ΟΛΠΑ

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου και ενθαρρύνεται η χρήση κράνους για την ασφάλεια όλων. Για τα παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, η συνοδεία από ενήλικα είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών διατίθενται εδώ: https://bit.ly/46s92uJ. 

Μη χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να ενώσετε την αγάπη σας για το ποδήλατο με την εμπειρία της ανακάλυψης της Πάτρας.

Περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις στo [email protected]"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά