Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πώς το brand Nidodileda πέτυχε τους στρατηγικούς του στόχους συνεργαζόμενο με την πατρινή :eight

Πώς το brand Nidodileda πέτυχε τους στρα...

Η κρίσιμη επιλογή του συνεργάτη στον χώρο του digital marketing

Αδιαμφισβήτητα διανύουμε μια πολύ απαιτητική περίοδο για τον χώρο του e-business και κάθε brand που δραστηριοποιείται στην "digital αγορά" ψάχνει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα το βοηθήσουν να αναβαθμίσει την ψηφιακή του παρουσία και να κάνει το "επόμενο βήμα" με πραγματικά αποτελέσματα.

Πώς μπορεί λοιπόν μια εταιρεία να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για τις online πωλήσεις, αν δεν επιλέξει "σωστούς" συνεργάτες στον χώρο του Digital Marketing; 

Είναι αποδεδειγμένο ότι μόνο οι καλά καταρτισμένοι και έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να κατευθύνουν τον πελάτη ώστε να αποφύγει λανθασμένες επιλογές που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στον εταιρικό τζίρο, ή σε κάποιες των περιπτώσεων κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα.

Θέλοντας να διερευνήσουμε λοιπόν το πώς μπορεί μια εταιρεία να επιλέξει έναν τόσο  κρίσιμο συνεργάτη, ζητήσαμε στην Nidodileda, ένα fashion brand με συνεχή εξέλιξη και επιτυχία στον χώρο της μόδας και του design, να μας δώσει  πληροφορίες σχετικά με το πώς και το γιατί επέλεξαν την εταιρεία :eight -που εδρεύει στην Πάτρα- ως συνεργάτη τους στον τομέα του ψηφιακού marketing.

«Το 2022 ήταν μια σημαντική περίοδος για εμάς, καθώς αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο και να επενδύσουμε σε ενέργειες στον ψηφιακό χώρο. Σε αυτήν την ενέργεια, συνεργαστήκαμε με την :eight, ένα web agency, το οποίο ειδικεύεται στη δημιουργία custom websites και στο Digital Marketing, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικότερο και πιο λειτουργικό e-shop, το οποίο θα μπορούσε να αποτυπώνει πλήρως την ιδιοσυγκρασιακή αισθητική αλλά και το shopping experience που αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία  του brandidentity μας και παράλληλα να ενισχύσουμε την online παρουσία μας σε άλλα mediachannels - εκτός του website-, έχοντας έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να ενσωματώσει σε αυτά το marketing strategy της εταιρείας μας.» αναφέρουν οι άνθρωποι της Nidodileda.

«Το ανανεωμένο e-shop βγήκε live τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο βήμα προς την ψηφιακή ανάπτυξη. Στόχος μας ήταν να επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της παρουσίας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να επικοινωνήσουμε το brand μας με πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, τόσο στους returning όσο και σε νέους πελάτες, με στόχο τόσο το brandawareness όσο και την αύξηση των πωλήσεών μας» πρόσθεσαν, και στη συνέχεια τους ζητήσαμε να μας πουν πώς κατάφερε η :eight να το κάνει αυτό πραγματικότητα.

«Στόχος της συνεργασίας μας με την :eight ως προς την επιλογή της στρατηγικής στο digital marketing, ήταν να μεταδοθεί πιο άμεσα και με όλα τα ψηφιακά εργαλεία που προσφέρονται, η φιλοσοφία μας και η αισθητική μας, με στοχευμένες σε περιεχόμενο καμπάνιες απευθυνόμενες όχι μόνο στους Nidodileders στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι το οποίο επιτεύχθηκε από το πρώτο κιόλας εξάμηνο.

Δημιουργώντας ένα πλάνο συνδυαστικών ενεργειών σε συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, TikTok, Youtube αλλά και Google Αds, καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά το engagement των χρηστών με το website μας, να χτίσουμε νέους loyal customers, αλλά και να προβάλλουμε το brand μας σε αντίστοιχες αναζητήσεις σε κοινό που ενδεχομένως να μην γνώριζε».

Από τα προαναφερθέντα, γίνεται ξεκάθαρο πως η επιλογή του σωστού συνεργάτη στον χώρο του Digital Marketing έχει καταστεί μία από τις πλέον κρίσιμες επιλογές για την πορεία μιας εταιρείας στην εποχή μας.

Η :eight, έχοντας όχι μόνο τεχνογνωσία και εξειδίκευση, αλλά και εμπειρία από δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες, έχει δημιουργήσει μια ομάδα που συνδυάζει marketing, τεχνολογία και επιχειρηματική σκέψη.

Συνδυάζοντας κανάλια επικοινωνίας (Social Media, Email Marketing κ.α.), πλατφόρμες performance (Google Ads, Facebook Ads, κ.α) και σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων, η ομάδα της :eight δημιουργεί custom made πλάνα Digital Marketing και αναδεικνύει brands μέσα από σωστή στρατηγική, καινοτόμες ιδέες και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της :eight, ή μιλήστε απευθείας με κάποιον από τους συνεργάτες της στο Τ: 2611111227.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά