Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εσπερινός και Θεία λειτουργία στις 25 και 26/11 στο εκκλησάκι του Αγ. Στυλιανού στην Κορύλλων

Πάτρα: Εσπερινός και Θεία λειτουργία στι...

Το Σωματείο Εργαζομένων Καραμανδανείου θα προσφέρει αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των μελών του, των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους - Επίσης διοργανώνεται αιμοδοσία την Παρασκευή 24/11

Το Σάββατο 25/11/2023 και ώρα 5 μ.μ  θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας στο εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου που βρίσκεται στην οδό Κορύλλων 2. Την Κυριακή 26/11/2023 που είναι και η γιορτή του Αγίου Στυλιανού στις 7 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Το Σωματείο Εργαζομένων Καραμανδανείου θα προσφέρει αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των μελών του, των μικρών ασθενών και των οικογενειών τους.

Ο Άγιος Στυλιανός ήταν Μικρασιάτης άγιος που έζησε μεταξύ 4ου και 6ου αιώνα. Είχε γεννηθεί στην Αδριανούπολη Παφλαγονίας της Μικράς Ασίας.

Ο Άγιος Στυλιανός είχε αποκτήσει μεγάλη φήμη, επειδή θεράπευε ανίατες ασθένειες και καθιστούσε τις άτεκνες γυναίκες ικανές να τεκνοποιήσουν. Θεωρείται προστάτης των νεογνών και ιδιαίτερα των ασθενικών, γι’ αυτό εικονίζεται να κρατά ένα βρέφος σπαργανωμένο.

*Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Καραμανδανείου είναι ο κ. Αντώνιος Δημητρόπουλος.

Να προσθέσουμε πως στο πλαίσιο του εορτασμού την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Ο Άγιος Στυλιανός» διοργανώνει αιμοδοσία στον χώρο του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, τις ώρες 9:30-13:30, με τη συνδρομή της αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 11:00, θα τιμηθούν παλαιοί αιμοδότες του Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο», άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια με τη σταθερή συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες του Καραμανδανείου προσφέρουν ζωή στους πάσχοντες.

Τo δε Σάββατο, 25/11/2023 στις 17:00 όπως προείπαμε, θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού που εδρεύει στον χώρο του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου στην οδό Κορύλλων 2, με πρωτοβουλία του Σωματείου των Εργαζομένων Καραμανδανείου.

Η Εκκλησία του Αγίου Στυλιανού θα παραμείνει ανοιχτή το Σάββατο 25/11/2023 από ώρα 14:00 έως 19:00 μ.μ και την Κυριακή 26/11/2023 από ώρα 7:00 π.μ έως τις 19:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις