Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το «Δέντρο των Ξωτικών» και οι Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες του Πινόκιο

Το «Δέντρο των Ξωτικών»  και οι Χριστουγ...

Το παραμύθι ζωντανεύει στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πάτρας από την Παρασκευή 24 Νοέμβριου

Το «Δέντρο των Ξωτικών», το «πραγματικό» χριστουγεννιάτικο χωριό της Πάτρας, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους απολαυστικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες. Ξωτικά και παραμυθένιοι ήρωες, νοστιμιές, δώρα και λιχουδιές, μουσικές και παραστάσεις, χρωματιστά λαμπιόνια, λουναπάρκ, ατέλειωτο παιχνίδι, νεραϊδόσκονη και άφθονη μαγεία θα πλημμυρίζουν τον Πολυχώρο 5  ΕΨΙΛΟΝ, στην Τερψιθέα Πατρών, έως τις και 7 Ιανουάριου 2024.

Ο αγαπημένος προορισμός των Χριστουγέννων έχει  μπει ήδη σε γιορτινούς ρυθμούς καθώς σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες του για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Μετά το δυναμικό και ένθερμο ξεκίνημα και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού από τον περυσινό πρώτο χειμώνα λειτουργίας του, ο χώρος φέτος μεγαλώνει σε έκταση, διάκοσμο και αξιοθέατα, ενώ οι δράσεις που θα φιλοξενηθούν διπλασιάζονται.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του «το Δέντρο των Ξωτικών», κατάφερε να δείξει πως αναζητά τις καλές ιδέες που θα ενισχύσουν την χριστουγεννιάτικη και οικογενειακή φιλοσοφία καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός θεματικού πάρκου. Διεκδικώντας τη δική του θέση στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου χάρτη στην Ελλάδα θέτει ως στόχο κάθε χρόνο, οι δράσεις, η διακόσμηση και η αισθητική του να στηρίζονται σε μια νέα ποιοτική ιδέα και σε ένα νέο πρωτότυπο και ανανεωμένο concept. 

Ο περίπατος στο χριστουγεννιάτικο χωριό είναι μια εξαιρετική περιπέτεια! 

Στο κέντρο του Πάρκου δεσπόζει το εμβληματικό υπεραιωνόβιο δέντρο Ban Yan, πηγή της μαγείας των παραμυθιών του, ένα μοναδικό αξιοθέατο της πόλης. Γύρω από το «Δέντρο» ξετυλίγεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτική αγορά με τα πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια με  δώρα και γευστικές απολαύσεις, το εντυπωσιακό Λουναπάρκ, μία αληθινή Φάτνη,  το αρχοντικό του Αϊ Βασίλη και πολλές ακόμα γωνιές- έκπληξη! Με μεγαλύτερη την εξής … ο χώρος φέτος φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο Θεματικό Πάρκο αφιερωμένο στις  περιπέτειες του Πινόκιο! Ευφάνταστα πολύχρωμα τρισδιάστατά σκηνικά, ονειρεμένος φωτιστικός διάκοσμος, πάμπολλες φωλιές ψυχαγωγίας και διαδραστικών παιγνιδιών, γιορτινή μουσική ατμόσφαιρα και ένα χαρούμενο ανθρώπινο επιτελείο ηθοποιών, ανιματέρ και εμψυχωτών εγγυώνται την απολαυστική παραμονή στα παραμυθένια σοκάκια του χριστουγεννιάτικου χωριού, για επισκέπτες κάθε ηλικίας από πέντε έως ογδονταπέντε χρόνων!

Ήδη, είναι μεγάλη η ανταπόκριση των σχολείων, εντός και εκτός περιφέρειας, που προγραμματίζουν τις εκδρομές τους προκειμένου να συμμετέχουν στο ιδιαίτερο παιδαγωγικό διαδραστικό πρωινό πρόγραμμα, που έχει σχεδιαστεί φέτος από την ομάδα θατροπαιδαγωγών και καλλιτεχνών του πάρκου και έχει κυρίαρχο άξονά το θεατρικό παιχνίδι. Μια ξεχωριστή βιωματική δράση που συνδυάζει τέχνες, ψυχαγωγία, παιχνίδι και εκπαίδευση και με τα παιδιά να πρωταγωνιστούν στις περιπέτειες του Πινόκιο.

Καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας του πάρκου θα πραγματοποιούνται παραστάσεις θέατρου σκιών, κουκλοθέατρα, θέατρα δρόμου, θεατρικά, εκδηλώσεις  live από μπάντες, μουσικά σχήματα και συναυλίες με επώνυμους καλλιτέχνες. Όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις και τα θέματα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες του πάρκου.

Για την επίσημη έναρξη του πάρκου την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου το βράδυ, σχεδιάζεται ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με συναυλίες και πολλά θέματα!

Γενική Είσοδος 3€ // Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 23:00 // Τηλ.: 6906059891   

Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ, Πάτρα

Ηρ. Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα 264 41

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά