Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αριστη συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας με Πυροσβεστική και Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Αριστη συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας μ...

Οι συναντήσεις του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

Συνεχίζεται η καλή συνεργασία Δήμου Αιγιαλείας και Ένωσης Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων

Με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής με συλλόγους, φορείς και πολίτες για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της Ένωσης ευχήθηκαν καλή θητεία στον επανεκλεγμένο δήμαρχο και ακολούθως η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε ζητήματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου αλλά και την προετοιμασία ημερίδας για το σχολείο του μέλλοντος, που προγραμματίζεται για τα τέλη Νοεμβρίου στο Αίγιο.

Ο κ. Καλογερόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Μένιο Κουτρόπουλο και τη διοίκηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και υποσχέθηκε τη συνέχιση της καλής συνεργασίας με τον Δήμο, με κοινό στόχο τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Με την Πυροσβεστική

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας, με αντικείμενο συζήτησης την καλύτερη συνεργασία των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ένας σύντομος απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου και ακολούθησε μια πρώτη συζήτηση ενόψει του χειμώνα και των τρόπων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών που ενδέχεται να προκύψουν λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, με κυριότερο στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.

Ο κ. Καλογερόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μπόκα για την αγαστή συνεργασία και ανανέωσε την καλή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Καραΐσκος και Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, καθώς και ο διοικητής της Π.Υ. Αιγίου επιπυραγός κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

Ειδήσεις Τώρα

 

Αδυνατίζει το νερό με λεμόνι; Μία διαιτολόγος απαριθμεί τα οφέλη του αναζωογονητικού ροφήματος


Γραβιέρα Νάξου: Μπήκε στη λίστα με τα 10 καλύτερα τυριά του κόσμου, ξανά!


Οι πρόσκοποι της Πάτρας τιμούν τα θύματα του '40

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις