Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν τη γυναίκα που πήρε το νεφρό της – “Ένα κομμάτι ζει μέσα της”

Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν τη γυναίκ...

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Έμμας στη Θεσσαλονίκη

«Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, για αυτό που έκανε. Ήταν κάτι αποτρόπαιο. Δεν ήθελα να τον κοιτάξω στο πρόσωπο». 

Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τετάρτης (08/11) η μητέρα της Εμμανουέλας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη φονική παράσυρση με εγκατάλειψη της 21χρονης φοιτήτριας.

Η δίκη για τον θάνατο της Έμμας, με κατηγορούμενο τον 27χρονο οδηγό Ι.Χ. αυτοκίνητου, που ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές, ξεκίνησε με την συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα της, μετά από πολύωρη αναμονή, ενώ διακόπηκε για τις 29 του μηνός.

«Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία με την εξέταση του πατέρα της Έμμας. Ήταν μια κατάθεση συγκινησιακά φορτισμένη, το δικαστήριο ρώτησε κάποια πράγματα τα οποία αφορούσαν το πώς εξελίχθηκε το συμβάν» σημείωσε από πλευράς του ο συνήγορος της οικογένειας της Εμμανουέλας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

 «Ο πατέρας ζήτησε την αυστηρότερη ποινή και σε αυτό που επέμεινε η πλευρά μας ήταν ένα καίριο ερώτημα λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της κοπέλας, ήταν το γεγονός του αυτοκινήτου. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ήταν φτιαγμένο για πίστα» συμπλήρωσε ο συνήγορος, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Συνάντηση των γονιών της Έμμας με την λήπτρια του νεφρού της
Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (08/11) και η γυναίκα που δέχθηκε τον ένα νεφρό της Έμμας. Πήγε για να συμπαρασταθεί τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας με τους οποίους σφιχταγκαλιάστηκαν και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά,η  52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Εμμανουέλας.

Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας και υπογράμμισε την επιθυμία της 21χρονης: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της στην πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 21χρονης Έμμας στο thesstoday.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις