Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Όταν κοιτάς από ψηλά: Το «Birkin» show του Βασίλη Ζούλια στο Νιάρχος

Όταν κοιτάς από ψηλά: Το «Birkin» show τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε φωτογραφίες, ήταν αναμφίβολα το event που πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

To αξεπέραστο style της Jane Birkin ενέπνευσε τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias στην prêt-à- porter συλλογή για τη σαιζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2024. Το show του έγινε στα πανοραμικά σκαλιά του Φάρου στο Νιάρχος, την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε αβίαστα φορέματα και σύνολα με sixties και seventies αναφορές από 100% λινό, μετάξι, βάμβακι, και βισκόζη με λεπτομέρειες από δαντέλα και κεντημένα λουλούδια.

Τα μαύρα midi shirt dresses με τα ψάθινα καλαθάκια ήταν iconic.Οι γραμμές πιο χαλαρές, ρευστές και ανέμελες. Ο Περικλής Κονδυλάτος πλαισίωσε την collection και με κοσμήματα με φύλλα ελιάς, στάχυα και καρπούς. Tα καπέλα επιμελήθηκε η Κατερίνα Καρούσου, ενώ τα χειροποίητα σανδάλια ήταν από το ιστορικό υποδηματοποιείο Λεμήσιος. Στο φινάλε οι σχεδιαστές υποκλίθηκαν συνοδεύοντας το διεθνούς φήμης μοντέλο Ρος Γεωργίου με τις μεσολογγίτικες ρίζες. 

Όλγα Κεφαλογιάννη, Δωροθέα Μερκούρη, Λάκης Γαβαλάς, Ραμόνα Βλαντή, Ναταλία Δραγούμη, δημοσιογράφοι, designers, influencers και το πολυσυζητημένο ζεύγος Πλεύρη- Σιακαβάρα ήταν μεταξλυ άλλων εκεί. Aπό τα μέρη μας έδωσαν το παρόν ο expert των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας και η wedding planner Αννα Μαρία Ρογδάκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View