Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η καταιγίδα που δεν... ήρθε- Τι κι αν γεμίσαμε σακιά με άμμο και σπάσαμε το τοιχίο στον ποδηλατόδρομο;

Πάτρα: Η καταιγίδα που δεν... ήρθε- Τι κ...

Πέρασε και ίσα που μας μούσκεψε

Η κακοκαιρία που πλήττει κυρίως περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας  πέρασε «μαλακά» από την Πάτρα.

Ο ουρανός μπορεί να είναι συννεφιασμένος όμως ούτε καταιγίδες έπεσαν στην πόλη ούτε τελικά και οι άνεμοι ήταν τόσο δυνατοί όσο περιμέναμε. Μόνο τις πρωινές ώρες σημειώθηκε βροχή για πολύ λίγο.

Να αναφέρουμε πως η πολιτική προστασία του Δήμου είναι σε επιφυλακή ενώ αρκετοί καταστηματάρχες χθες τοποθέτησαν σακιά με άμμο στις επιχειρήσεις τους με τον φόβο των πλημμυρών.  

Μάλιστα χθες συνεργεία του δήμου έσπασαν τμήματα του ποδηλατόδρομου για να μην έχουμε και πάλι πλημμύρες στην παραλική οδό της Πάτρας.

Σύμφωνα και με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ μπορούμε να πούμε πως έχουμε λήξη συναγερμού για μια έντονη κακοκαιρία στην Πάτρα.

Μάλιστα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία.

Ενώ τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις