Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκινεί η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM: «Θα κάνω 2 δουλειές»

Συγκινεί η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη τ...

Το νέο της επαγγελματικό βήμα, οι δυσκολίες και η στήριξη της αδερφής της

Την Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, όπου ξεχώρισε με την φυσική ομορφιά της ήδη από τις auditions.

Η Παρασκευή κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και παρότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε η ίδια συνεχίζει ακόμη την ενασχόλησή της με το modelling.

Παρ' όλα αυτά, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε ποτέ τις δυσκολίες που έχει το συγκεκριμένο επάγγελμα και γι' αυτό και δεν κατάλαβε ποτέ τον «σάλο» που προκλήθηκε όταν μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας έγινε γνωστό πως εργαζόταν και ως σερβιτόρα σε μαγαζί στη Μύκονο.

«Δε θεωρώ πως είναι κακό, είτε είσαι μοντέλο είτε κάνεις κάποια άλλη δουλειά, το να δουλεύεις και ως σερβιτόρα. Ήταν δική μου απόφαση. Πήγα και δούλεψα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Θεώρησα πως μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει».

Το νέο της επαγγελματικό βήμα, οι δυσκολίες και η στήριξη της αδερφής της
Η Παρασκευή ανακοίνωσε με ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram και το νέο επαγγελματικό της βήμα, τη δική της συλλογή ρούχων.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό το βήμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Χρειάζονται πολλά που εγώ δεν τα έχω αυτή την στιγμή, όμως έχω πίστη, υπομονή και επιμονή. Θα κάνω τη δική μου εταιρία με ρούχα τα ποια θα τα φτιάχνουμε εμείς με πολύ αγάπη. Εύχομαι να τα καταφέρω. Θα χρειαστώ την αγάπη σας σε αυτό το ξεκίνημα» έγραψε η ίδια στο story της.

Ταυτόχρονα, όμως στο post που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής των ρούχων της η Παρασκευή πρόσθεσε πως για να καταφέρει να κάνει αυτό το επαγγελματικό βήμα θα χρειαστεί και πάλι να κάνει δύο δουλειές. Άλλωστε, είναι γνωστό πως στην Ελλάδα του σήμερα για να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση πρέπει να έχεις ένα αρκετά καλό κεφάλαιο πίσω σου, όπως είναι επίσης γνωστό πως η ίδια δεν φοβάται την δουλειά.

«Γράφοντας αυτό το κείμενο με έχουν πιάσει τα κλάματα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό το βήμα που πάω να κάνω. Είναι παρα πολύ δύσκολο.

Χρειάζονται πολλά τα οποία εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω για να τα καταφέρω. Κάνω δεύτερη δουλειά όμως, δεν το βάζω κάτω. Με πολύ πίστη, υπομονή και επιμονή θα το κάνω. Να παλεύετε για τα όνειρα σας, να τα κυνηγάτε, να σας αγαπάτε και θα τα καταφέρετε. Νιώθω ευλογημένη για όλη αυτη την αγάπη που μου δίνετε κάθε μέρα. Εύχομαι να πάει καλά αυτή η αρχή.

Σε αυτή της την προσπάθεια η Παρασκευή έχει στήριγμα την οικογένειά της, όπως συνέβαινε πάντα. Η αδερφή της η Μαρία, μάλιστα της ευχήθηκε και «καλή τύχη» στο νέο της ξεκίνημα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight