Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Η Πατρινή παίκτρια που ζήτησε να αποχωρήσει

My Style Rocks: Η Πατρινή παίκτρια που ζ...

Κλάματα και φωνές στο πλατό

Μία απαιτητική δοκιμασία περίμενε στο επεισόδιο της Πέμπτης τις παίκτριες του My Style Rocks και σήμερα δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης μεταξύ των fashionistas.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες του show μόδας του ΣΚΑΙ κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα look που μπορεί να χαρακτηριστεί “all day”, σύνολα δηλαδή που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, outfits που με δύο κινήσεις μεταμορφώνονται ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση της μέρας.

Το “2” όμως με το οποίο βαθμολόγησε η Γεωργία το look της Απολλεών δυσαρέστησε ιδιαίτερα την τελευταία, η οποία ξέσπασε κατηγορώντας την παίκτρια ότι ακύρωσε την επιλογή της, “απειλώντας” μάλιστα πως το καλό και η ευγένεια που έχει, θα τελειώσει σύντομα.

“Ανέβα εσύ πάνω να δω τι φοράς και θα τα πούμε, έλα γιατί εντάξει, όλο αυτό το καλό και το ευγενικό που έχω… μέχρι εδώ! That’s enough”, είπε η Απολλεών με τη Γεωργία να επαναλαμβάνει εκνευρισμένη πως δεν της αρέσει ό,τι βλέπει.

Η συνέχεια δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν η Απολλέων βρέθηκε μπροστά στους κριτές του My Style Rocks, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τη στηρίζει λέγοντας πως η ευγένειά της “καβαλήθηκε” εδώ και καιρό, και η απάθεια που δείχνει κάνει τα look της να φαίνονται χωρίς ψυχή. Μάλιστα, σχολίασε πως οι βαθμοί της Γεωργίας στο σημερινό επεισόδιο ήταν αψυχολόγητοι.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός υπερασπίστηκε τη Γεωργία τονίζοντας ότι έχει δικαίωμα να βάζει ό,τι βαθμό θέλει, με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάμματα και να ζητάει να αποχωρήσει για λίγο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight