Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Η απώλεια της Τζόγιας Καππάτου μας αφήνει ένα κενό ιστορικό, πολιτικό και πολιτιστικό

Σία Αναγνωστοπούλου: Η απώλεια της Τζόγι...

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με ανακοίνωση της τη θλίψη της για το θάνατο της Τζόγιας Καππάτου, εμβληματικής προσωπικότητας του αντιδικτατορικού & του φοιτητικού κινήματος στην Πάτρα

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου εκφράζει με ανακοίνωση της τη θλίψη της για το θάνατο της Τζόγιας Καππάτου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Αναγνωστοπούλου:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Τζόγιας Καππάτου, εμβληματικής προσωπικότητας του αντιδικτατορικού και του φοιτητικού κινήματος στην Πάτρα, η οποία για τη δράση της είχε διωχθεί και φυλακιστεί στην περίοδο της δικτατορίας. Σαν αγωνίστρια, παρέμεινε πολιτικοποιημένη σε κάθε της βήμα, τόσο στην πανεπιστημιακή της καριέρα, όσο και στην κοινωνική της δραστηριότητα.

Η παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας, σαν πρόεδρος του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων, καταδείκνυε τη μεγάλη της αγάπη τόσο για τον τόπο καταγωγής της, όσο και για τον τόπο διαμονής της. Η απώλειά της μας αφήνει ένα κενό ιστορικό, πολιτικό και πολιτιστικό. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά της και τους οικείους της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις