Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τζον Στάμος αναφέρθηκε στην γενναιοδωρία του Μάθιου Πέρι

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τζον Στάμος ...

Ο Στάμος αποχαιρέτισε τον Μάθιου Πέρι με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram

O 60χρονος Καλιφορνέζος ηθοποιός John Stamos που είναι Ελληνικής καταγωγής έκανε ένα συγκινητικό post στο Instagram για τον εκλιπόντα Αμερικανό ηθοποιό Μάθιου Πέρι.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 ο Stamos έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram για τη γκεστ εμφάνιση που είχε κάνει στα «Φιλαράκια – Friends» το 2003 και τη ευγενική χειρονομία που θυμάται από τον Μάθιου Πέρι. 

«Ο Matthew και εγώ ήμασταν φίλοι πολύ πριν "τα Φιλαράκια – Friends". Έτσι όταν έκανα το γκεστ ως Zach, ο δότης σπέρματος για τον Chandler και τη Monica (Κόρτνεϊ Κοξ), θυμάμαι πως κάναμε πολλή παρέα. Ενώ ήμασταν backstage, στα παρασκήνια και ενώ ετοιμαζόμουν να βγω ο Μάθιου Πέρι με ενθάρρυνε λέγοντας μου, 'το κοινό θα τρελαθεί μόλις σε δει, ετοιμάσου για πολύ δυνατές φωνές και κραυγές θαυμασμού.'», ανέφερε ο Τζον Στάμος, ο οποίος αγαπήθηκε από το Αμερικανικό κοινό μέσα από την δημοφιλή κωμική σειρά «Full House - Τρελή Οικογένεια» του Τζεφ Φράνκλιν στο ABC όπου προβλήθηκε με επιτυχία από το 1987 έως το 1995.

Ο Stamos πάντως όπως θυμάται από τη γκεστ εμφάνιση του στα «Φιλαράκια», μόλις βγήκε στη σκηνή μπροστά στο live κοινό, αντιμετώπισε την απόλυτη σιωπή! "Ένιωσα ξαφνικά ντροπή και αμηχανία", ανέφερε ο Τζον Στάμος αλλά τότε επενέβη ο Matthew Perry.

«Θυμάμαι πως τελειώσαμε τη σκηνή και καθώς πήγαινα να ξεντυθώ, άκουσα τον Μάθιου Πέρι να απευθύνεται στο κοινό του στούντιο όπου γυριζόταν το επεισόδιο και να λέει: 'Κυρίες και κύριοι, δώστε ένα ζεστό χειροκρότημα στον John Stamos! Ίσως να μην τον αναγνωρίσατε με την πρώτη ματιά διότι είναι πολύ όμορφος από κοντά!'». Ο John Stamos συγκινημένος έγραψε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη γενναιοδωρία του Μάθιου Πέρι και ο κόσμος σίγουρα δεν θα ξεχάσει τον αγαπημένο αυτό ηθοποιό που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή στα 54 του μόλις χρόνια, όπως έγραψε & το themessenger.com.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight