Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Μαρτυρίες «φωτιά» για τα δυο νεκρά παιδιά

Αχαΐα: Μαρτυρίες «φωτιά» για τα δυο νεκρά παιδιά

Τι αναφέρει ο ετεροθαλής αδελφός της 23χρονης μητέρας και ο άνδρας που ήταν μπροστά στο θάνατο του πρώτου παιδιού

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα δύο νεκρά μωρά στην Κάτω Αχαΐα.

Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που ήταν μπροστά στον θάνατο του πρώτου μωρού της 23χρονης Ειρήνης αλλά και ο ετεροθαλής αδερφός της.
Μιλώντας στην εκπομπή "LIVE NEWS" o ετεροθαλής αδερφός της Ειρήνης απέκλεισε το ενδεχόμενο να ευθύνεται η 23χρονη μητέρα για τον θάνατο των δύο της παιδιών, ενώ έριξε τα βέλη του στη μητέρα της Ειρήνης.

"Είναι πονεμένη ιστορία, είναι τα παιδιά… Για μένα, κακώς θα το πω αυτό, αλλά ήταν "ευτυχώς" για το παιδάκι που πέθανε. Περνάνε πολύ δύσκολα οικονομικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο κάνουν παιδιά ή κάνουν κάποιες κινήσεις έτσι, χωρίς να το έχουν σκεφτεί", είπε.

"Τώρα η μάνα της Ειρήνης, δεν το ξέρω. Δεν την έχω δει, δεν την έχω ακούσει ποτέ… Αυτό πιστεύω, επειδή ακούω τη μάνα μου συνέχεια που τσαντίζεται με εκείνη κι επειδή δεν μίλαγε καλά, ήταν πολύ έντονη και στην πεθερά της μίλαγε άσχημα. Ήταν τσακωμένες. Ήταν λίγο μυστήριος σαν άνθρωπος. Εκεί πιστεύω κάτι γίνεται", ανέφερε.

«Το μωρό ήταν κουκουλωμένο κι όταν ζήτησα να το δω, μου είπε όχι»
Στο MEGA μίλησε και ο άνθρωπος ο οποίος ήταν μπροστά στον θάνατο του πρώτου παιδιού. Ο άνδρας βοηθούσε οικονομικά την 23χρονη μητέρα, με αντάλλαγμα να τον παντρευτεί, ώστε να βγάλει άδεια παραμονής, μιας και είναι αλλοδαπός.

 Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα κι όταν ζήτησε να το δει, τότε η 23χρονη μητέρα του είπε όχι.

"Ήρθα 12:00 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα".

"Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. "Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;", τη ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα την πόρτα και την είδα να μιλάει".

"Τη ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. "Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;", της είπα. Μου λέει δεν ξέρω".

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις