Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Αντώνης Σκιαθάς παρέστη στον εορτασμό της εθνικής επετείου της Τσέχικης Δημοκρατίας

Ο Αντώνης Σκιαθάς παρέστη στον εορτασμό ...

Ήταν προσκεκλημένος στην Πρεσβεία της Τσεχίας - Ο κ. Σκιαθάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Πολιτισμού Lucie Kuligová

Ο συμπολίτης λογοτέχνης, καθηγητής και Πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως Αντώνης Σκιαθάς ήταν προσκεκλημένος στην Πρεσβεία της Τσεχίας από τον πρέσβη στη χώρα μας, Jakub Karfik με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της Τσέχικης Δημοκρατίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διεθνείς παράγοντες και για το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας.

Ο κ. Σκιαθάς συναντήθηκε με τη διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Πολιτισμού Lucie Kuligová και τη σημαντική δημιουργό Larissa Vergou. OI συζητήσεις ήταν ουσιαστικές για την πολιτιστική διπλωματία του Patras World Poetry Festival με την πρέσβειρα της Σλοβακίας Marcela Hanusova, τον επιτετραμμένο της πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν καθηγητή Rahman Shahhuseynli και τη Νόπη Χατζηγεωργίου, Συντονίστρια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας ανοίγεται στην Ευρώπη με τον τρόπο που ορίζουν τα διεθνή πρωτόκολλα για τα αντίστοιχα γεγονότα έχοντας σημαντικούς αρωγούς σε αυτή την πορεία την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Ίδρυμα "Διασπορά".

*Στη βασική φωτ. ο Αντώνης Σκιαθάς με την Διευθύντρια του Τσεχικού Κέντρου Πολιτισμού Lucie Kouligova και τη Larissa Vergou.

Με τον πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας J...

Με τον πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας Jakub Karfik και τους επιτετραμμένους της πρεσβείας.

Ο κ. Σκιαθάς με την πρέσβειρα της Σλοβακ...

Ο κ. Σκιαθάς με την πρέσβειρα της Σλοβακίας Markela Hanusova.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture