Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στο μακρινό Πεκίνο ταξίδεψε το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο μακρινό Πεκίνο ταξίδεψε το χορευτικό...

Οι χορευτές εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους - Το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ζώνη και Δρόμος» & των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας & των Χωρών της Ανατολικής Ευρώπης

Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», ταξίδεψε από την Ελλάδα στο μακρινό Πεκίνο για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών Κίνας-Χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ΧΚΑΕ) στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Το ταξίδι αυτό έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ζώνη και Δρόμος» και των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας και των Χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ήταν μία μοναδική εμπειρία για τον δραστήριο σύλλογο «Πείρος» του Αλισσού που είναι πρεσβευτής των χωριών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» με πρόεδρο τον Δημήτριο Μπαρμπούνη και γραμματέα την Ιωάννα Κούρτη, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως την Ελληνική Πρεσβεία που φρόντισε για την οργάνωση και την στήριξη της ελληνικής συμμετοχής. Επίσης ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου «Πείρος» ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φωκίωνα Ζαΐμη, την βοηθό του Αγγελική Κωστοπούλου και την κ. Ειρήνη Αναστοπούλου.

Και τέλος τον κ. Κώστα Καμπέρο, τον κ. Στέφανο Λάζαρη και τον κ. Γιώργο Κωνσταντάρα για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture