Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγ. Παντελεήμονας: Η στιγμή που ο Σύρος μπαίνει στην εκκλησία φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ»

Άγ. Παντελεήμονας: Η στιγμή που ο Σύρος ...

Δείτε βίντεο

Βίντεο από το εσωτερικό του ναού στον Άγιο Παντελεήμονα, την ώρα που ο Σύρος εισέβαλλε φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο  φαίνεται ο άνδρας να έχει εισέλθει στην εκκλησία και να στέκεται μπροστά από το μικρόφωνο την ώρα που έψαλε η χορωδία και φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ».

Άμεσα αντέδρασαν δύο άτομα από τη χορωδία που έπιασαν τον άνδρα και τον απομάκρυναν. Στη συνέχεια ο ιερέας του ναού κάλεσε αμέσως την αστυνομία και κλιμάκιο της ΟΠΚΕ έφτασε στην περιοχή και συνέλαβε τον δράστη.

 Με τις κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών συνελήφθη ο αλλοδαπός με καταγωγή από την Συρία που προσήχθη χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το απόγευμα, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο Ναό, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε κατέφθασαν άμεσα στο σημείο καταφέρνοντας να τον απομακρύνουν από το εσωτερικό του Ναού, παρά τη σθεναρή αντίστασή του, ενώ από τις σωματικές έρευνες βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ο συλληφθείς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: « Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή προς αποφυγή και αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις