Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψάχνουν ήδη καταλύματα για την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα

Ψάχνουν ήδη καταλύματα για την 28η Οκτωβ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Που αναμένεται να φτάσει η πληρότητα

Πολύ καλή διαφαίνεται η τουριστική κίνηση του διημέρου της 28ης Οκτωβρίου στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της χώρας μας, όπως είναι και η περιοχή των Καλαβρύτων.

Η ζήτηση έχει ξεκινήσει ήδη για την ανεύρεση καταλυμάτων. «Υπάρχει ζήτηση στην περιοχή μας για το διήμερο της εθνικής εορτής και τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάνε πάρα πολύ καλά. Οι κρατήσεις προχωράνε σε καλό βαθμό» αναφέρει στο thebest.gr ο  πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς και επισημαίνει: «είναι νωρίς για να προσδιορίσουμε το ύψος της πληρότητας, αλλά με βάση την πρώτη εικόνα που έχουμε, θεωρώ ότι θα πάμε γύρω στο 70%, ίσως και λίγο παραπάνω. Φυσικά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής».

Αναφερόμενος, στις τιμές που υπάρχουν στα καταλύματα της περιοχής, τονίζει «οι τιμές ξεκινάνε από τα 60 ευρώ και φτάνουν και μέχρι τα 100 ευρώ. Οι διακυμάνσεις έχουν να κάνουμε με το  τι προσφέρει το  κάθε κατάλυμα».

Σε ό, τι αφορά τα έργα στο Χιονοδρομικό Κέντρο, που είναι πόλος έλξης τουριστών και ανάπτυξης της περιοχής,  ο κ. Δαφαλιάς, δίνει την εικόνα, στην οποία βρίσκονται, την παρούσα χρονική στιγμή: «Γίνεται η αντικατάσταση του αναβατήρα «Αχιλλέα» και απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ καλό στάδιο και μέχρι τέλος Νοεμβρίου, αυτό το κομμάτι θα είναι έτοιμο. Επίσης, τακτοποιείται και το κομμάτι που έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Μιλώντας για το Χιονοδρομικό, ελπίζουμε όλοι να χιονίσει νωρίς και να μην έχουμε την καθυστέρηση της περσινής χρονιάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις