Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος» θα ανοίξει με συναυλία στα Παλαιά Σφαγεία

Ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «Φ...

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στις 20.30 με τη συναυλία του τραγουδοποιού Κώστα Παρίση από τα Υπόγεια Ρεύματα και του Πατρινού καλλιτέχνη Νίκου Μπαλή

Η Πάτρα είναι έτοιμη και βάζει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στην ίδια, πιστοποιημένη μοναδική διαδρομή πλάι στη θάλασσα, που τον ανέδειξε στο δημοφιλέστερο και μαζικότερο Ημιμαραθώνιο της Δυτικής Ελλάδας κι έναν από τους πιο δημοφιλείς της χώρας και των Βαλκανίων.

Η αυλαία της μεγάλης αθλητικής γιορτής της πόλης μας θα ανοίξει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων με τη συναυλία του τραγουδοποιού Κώστα Παρίση από τη μπάντα Υπόγεια Ρεύματα και του Πατρινού ερμηνευτή και τραγουδοποιού Νίκου Μπαλή.

Οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες θα «συναντηθούν» μουσικά στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ημιμαραθωνίου, που όπως και πέρυσι συνδέεται με το ετήσιο Φεστιβάλ Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών με τη συνεργασία και του Δήμου Πατρέων.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο τίτλος της συναυλίας είναι «Μ’ αρέσει να κοιτάω ψηλά…» και θα ακουστούν κομμάτια από τη δισκογραφία του Κώστα Παρίση και του Νίκου Μπαλή, καθώς και τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος, Σωκράτης Μάλαμας, Δημήτρης Ζερβουδάκης κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα δοθούν από τους ίδιους τους καλλιτέχνες στη συνέντευξη τύπου για τον Ημιμαραθώνιο που θα δοθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στις 11.30 π.μ. στην Αγορά Αργύρη.

Τέλος, οι δρομείς, οι συντελεστές και οι θεατές του Ημιμαραθωνίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Πυξ Λαξ στη μεγάλη συναυλία τους που θα γίνει στην Πλατεία Γεωργίου μετά τον αγώνα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών και το thebest.gr.

Νίκος Μπαλής.

Νίκος Μπαλής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture