Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και σπίτια

Δυτική Αχαΐα: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλο...

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές, σύμφωνα με την Αστυνομία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και οικίες σε περιοχές της Δυτικής Αχαίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία: Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος ενός ενήλικου ημεδαπού άνδραn και δυο ανήλικων, ηλικίας 16 και 15 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, από την 23/9/2023 έως την 4/10/2023, διέπραξαν δυο κλοπές σε καταστήματα και δυο σε οικίες, κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά (810) ευρώ, δυο τηλεοράσεις, μια συλλογή παλαιών κερμάτων, αξίας 1.000 ευρώ, ένα κρητικό μαχαίρι, ένα λάπτοπ, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο ηλεκτρονικά ρολόγια και προϊόντα, αξίας 150 ευρώ.

Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαίας.

Επισημαίνεται ότι ο 16χρονος κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε σημείο όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν
και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί
στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις