Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023- Θάνος Χριστακόπουλος: Ευχαριστώ για την αληθινή αγάπη!

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023- Θάνος Χρισ...

Η δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Καρπέτα

Σε δηλώσεις του με αφορμή την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου ο Θάνος Χριστακόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό του Κώστα Καρπέτα, αναφέρει τα εξής: 

Μια πολλή όμορφη περίοδος φτάνει ουσιαστικά απόψε το βράδυ στο τέλος της. Μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία για μένα που για πρώτη φορά εκθέτω τον εαυτόν μου ενώπιον των Αχαιών. 

Στην χώρα του μετά και του κατόπιν εορτής, ήθελα να το κάνω λιγάκι ανάποδα. Να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων και πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος σας οφείλω ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 

Ευχαριστώ για τα πλατιά χαμόγελα, τις ανοικτές αγκαλιές, για την αληθινή αγάπη που μου προσφέρατε απλόχερα. Ευχαριστώ που με ακούσατε, που με υποδεχθήκατε στους χώρους εργασίας σας, που με ανεχθήκατε στα καφέ και τα εστιατόρια, που διαβάσατε τα φυλλάδιά μου (ευχαριστώ και αυτούς που τα πετάξατε ελπίζω στην ανακύκλωση), που μου ανοίξατε το σπίτι σας, που με φιλέψατε το κάτι τι σας. 

Από την Ακράτα, το Διακοφτό και το Αίγιο στα Ανατολικά, μέχρι τα Καλάβρυτα, την Κλειτορία, το Πάος και την Δάφνη στα ορεινά, το χωριό μου την Μιτόπολι, το Χαϊκάλι, τον Αλισσό, τα Σαγέικα και την Κάτω Αχαΐα στα Δυτικά, αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια! 

Γι’ αυτό το ευχαριστώ βγαίνει αβίαστα από τα χείλη μου. Το επαναλαμβάνω γατί το εννοώ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής όλοι εσείς οι παλιοί και οι νέοι φίλοι θα είστε πάντα στο νου και στην καρδιά μου. Τα λόγια σας, οι προτάσεις σας, οι παραινέσεις σας να μην σας ξεχάσουμε, η κριτική σας, όλα όσα είπαμε ή άφησαν τα μάτια να εννοηθούν, θα είναι στο εξής ο οδηγός μου. 

Δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Μέσα ή έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα είμαι η δική σας φωνή. Μια φωνή δυνατή και καθαρή που θα μεταφέρει τον σφυγμό των απλών πολιτών, εκείνων που γεννήθηκαν μη προνομιούχοι, εκείνων που δεν ανήκουν σε «τζάκια» και δεν έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη»!!! Μαζί Αλλάζουμε… αρκεί να το πιστέψουμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις