Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα δουλεύουμε 3,5 ημέρες την εβδομάδα – Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα δουλεύουμε 3,5 ημέ...

Όσα είπε ο CEO της JP Morgan

Δήλωση-  βόμβα του CEO της JPMorgan,Τζέιμι Ντάιμον για την επιρροή που θα έχει η τεχνητή νοημοσύνη στους εργαζόμενους.

Όπως υποστήριξε σύμφωνα με την nypost.com ο Ντάιμον, οι πολίτες θα εργάζονται 3,5 ημέρες σε εβδομαδιαία βάση λόγω της ταχείας προόδου που θα καταγράψει η τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον η AI θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ζήσουν μέχρι τα 100 τους χρόνια ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο καρκίνος για τους πολίτες, συμπλήρωσε ο κ. Ντάιμον.

 «Τα παιδιά σας θα ζήσουν μέχρι τα 100 τους χρόνια και δεν θα έχουν καρκίνο λόγω της τεχνολογίας» τόνισε με έμφαση ο Ντάιμον  μιλώντας στο Bloomberg TV ωστόσο την ίδια στιγμή παραδέχθηκε πως  η τεχνητή νοημοσύνη θα καταργήσει ορισμένες θέσεις  εργασίας και πως αυτή θα έχει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον για την επιτυχία της εταιρείας.

Για την τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ 

 «Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι πραγματική» είπε ο Ντάιμον στο Bloomberg TV και ανέφερε πως « είναι ένα  ζωντανό πράγμα που αναπνέει». Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς την τεχνητή νοημοσύνη (AI) σε συναλλαγές, σε έρευνα, σε κάθε εφαρμογή αλλά και σε κάθε βάση δεδομένων. Η AI μπορεί να έχει και τον ρόλο του συγκυβερνήτη καθώς έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τους ανθρώπους, τόνισε με έμφαση.

Τι λένε οι αναλυτές της Goldman Sachs
Τις προβλέψεις τους για το πώς θα επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη την εργασία των πολιτών  έκαναν οι αναλυτές της Goldman Sachs. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε τελικά να έχει επίπτωση στη δουλειά 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, όπως προειδοποίησαν οι αναλυτές της Goldman Sachs. Η τεχνολογία πάντα αντικαθιστά τις θέσεις εργασίας», είπε και επεσήμανε πως  «η τεχνολογία έκανε απίστευτα πράγματα για την ανθρωπότητα». «Τα αεροπλάνα συντρίβονται και γίνεται κακή χρήση στα φαρμακευτικά προϊόντα… υπάρχουν αρνητικά» είπαν.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις