Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η επιχειρηματίας Σοφία Στεφανοπούλου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το σπιράλ και τον Πέτρο Ψωμά

Η επιχειρηματίας Σοφία Στεφανοπούλου, Υπ...
Σοφία Στεφανοπούλου

Ανήκει στην ομάδα της παράταξης για τα θέματα του τουρισμού

"Η Πάτρα πρέπει να αναβαθμιστεί σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη", δηλώνει η Σοφία Στεφανοπούλου που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με το σπιράλ  και τον Πέτρο Ψωμά.

Η επιχειρηματίας που ανήκει στην ομάδα της παράταξης για τα θέματα του τουρισμού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι στη ζωή μας πρέπει να διεκδικούμε για να πάρουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει. Το ίδιο ισχύει και για την πόλη μας, την Πάτρα. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί αισθάνομαι ενεργή πολίτης. Θέλω να καταθέσω την πρότασή μου για το κοινό καλό και να ενεργοποιηθώ μέσα από συλλογικές διαδικασίες για την υλοποίηση ενός οράματος που θα αναβαθμίσει την Πάτρα σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Το σπιράλ εγγυάται ότι αυτό είναι εφικτό, αν εμπνευστούμε και δουλέψουμε συλλογικά με γνώμονα το συμφέρον όλων των Πατρινών, , απαλλαγμένοι από κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, από πολιτικές σκοπιμότητες και σχεδιασμούς που υπηρετούν συμφέροντα.

Η  συμμετοχή μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο του σπιράλ δίνει προοπτική στις ελπίδες και στις προσδοκίες μου για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας.»

Βιογραφικό

Η Σοφία Στεφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα από πατρινούς γονείς αλλά έζησε και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική της εκπαίδευση. Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, συνέχισε τις σπουδές της στην Αμερική όπου και ασχολήθηκε επαγγελματικά με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξακολουθεί να εργάζεται και να αναπτύσσει πολύπλευρες δραστηριότητες στην Πάτρα, την πόλη που μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της.

Συμμετείχε επί σειρά ετών σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σε πολιτιστικούς συλλόγους και διαχειρίζεται ακόμα και σήμερα την Τράπεζα  Αίματος του Πολιτιστικού  Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, συμμετέχοντας ενεργά στα ζητήματα εθελοντικής αιμοδοσίας της περιοχής μας.

Είναι ιδρυτικό μέλος της «Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» στο συμβούλιο της οποίας συμμετέχει ενεργά, έχουσα την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης του Ιδρύματος και συμμετέχοντας στον σχεδιασμό, τη διοργάνωση και την υλοποίηση των δράσεων και των εκδηλώσεών της.

Η έντονη παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας, δεν την εμπόδισε να ασκεί τις απαιτητικές επαγγελματικές της δραστηριότητες, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και διοικεί την οικογενειακή  επιχείρηση  «My Way Hotel and Events», ξενοδοχείο της Πάτρας που έχει κατακτήσει μια υψηλή θέση στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών στον τομέα της φιλοξενίας, αναδεικνύοντας και τιμώντας την πόλη μας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις