Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης Μαύρος: Η διαδρομή από το Πανεπιστήμιο Πατρών μέχρι να γίνει «γκουρού» των δημοσκοπήσεων

Δημήτρης Μαύρος: Η διαδρομή από το Πανεπ...

Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στην ΜRB Hellas Α.Ε.

Είναι ο άνθρωπος που συχνά ακούμε με προσοχή όταν σχολιάζει πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, καθώς το όνομά του έχει συνδυαστεί με τις δημοσκοπήσεις.

Είναι ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος που ξεκίνησε τη μακρόχονη διαδρομή του από το Πανεπιστήμιο Πατρών ,από το οποίο πήρε πτυχίο Φυσικής. Από το Πανεπιστήμιο Αθηνών πήρε πτυχίο Ηλεκτρονικής αλλά και  μεταπτυχιακό τίτλο σε Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου με εξειδίκευση σε θέματα Στατιστικής.

Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στην ΜRB Hellas Α.Ε. Το 1995 πήρε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας και από το 2001 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Στη διάρκεια της συνεργασίας του με την ΜRB Hellas έχει χειριστεί τους λογαριασμούς μεγάλων Ελλήνων και πολυεθνικών πελατών, ΜΜΕ και οργανισμών του δημοσίου.

Χρημάτισε πρόεδρος του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) κατά το διάστημα 1997-2006, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτών (ΕΣΚ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής επιχειρηματικής μονάδας Intelligence του PRC Croup - The Management House. Έχει συμμετάσχει ως επίσημος εισηγητής σε συνέδρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), της ΕΔΕΕ, της Λέσχης Επιχειρηματικότητας του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και άλλων επίσημων φορέων της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις