Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Σ. Ήφαιστος

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Σ. Ήφαιστος

Νέος προπονητής ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Η Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επερχόμενη σεζόν 2023-2024 με έναν νέο προπονητή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Η νέα φάση που περνά η ομάδα άρχισε να αποκαλύπτεται απο την Τρίτη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου η ομάδα θα επικεντρώσει τις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας της.
Σε σχετική της ανάρτηση η πατρινή ομάδα, αναφέρει: "Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. Ήφαιστος ξεκινά για να αντιμετωπίσει μια νέα σεζόν γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Η προετοιμασία για τη σεζόν 2023-2024 που ξεκίνησε επίσημα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, να παρίσταται για να καθοδηγεί παλιούς και νέους αθλητές.
Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αναμφίβολα αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για την εκκίνηση της προετοιμασίας, προσφέροντας τις αναγκαίες εγκαταστάσεις και τον χώρο για την ομάδα να επανασυνδεθεί και να ενισχύσει την συνεργασία της. Η παρουσία του νέου προπονητή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, αναμφίβολα θα επιφέρει νέα πνοή και κατευθυντήρια αρχή στην ομάδα, ενώ αναμένεται να επιφέρει αλλαγές και βελτιώσεις στην απόδοση των παικτών.
Η περίοδος προετοιμασίας αναμένεται να διαρκέσει 2 εβδομάδες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ στη συνέχεια, οι προπονήσεις θα μεταφερθούν στο κλειστό των Ροϊτίκων...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports