Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Αλλάζει χώρο το μουσικό live του Γιάννη Αγγελάκα το Σάββατο 30/9 και πάει στο Royal

Πάτρα: Αλλάζει χώρο το μουσικό live του ...

Η ίδια αλλαγή χώρου θα ισχύσει και για το live της Παρασκευής 29/9 για τις μπάντες Εθισμός, Novel 729, και τον Lobo

Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Εθισμός, Novel 729, Lobo Live! και του Γιάννη Αγγελάκα & των 100c, Social Waste & Κωνσταντή Πιστιόλη που ήταν αρχικά να γίνουν στα Παλαιά Σφαγεία, θα πραγματοποιηθούν τελικά στον υπαίθριο χώρο του Royal (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά και η προπώληση συνεχίζεται στην πλατφόρμα της viva και στα παρακάτω φυσικά σημεία:

Το Θρανίο, Joe Records, Discover Bookstore, Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, FIFTY-FIFTY boardshop, Πίξελ Books.

Και τις 2 ημέρες οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00

Να θυμίσουμε πως το live των Εθισμός, Novel 729 και του Lobo είναι για την Παρασκευή 29/9 ενώ το μουσικό live του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C, τους Social Waste και τον Κωνσταντή Πιστιόλη είναι για το Σάββατο 30/9.

Ο θρυλικός Γιάννης Αγγελάκας που έχει ξαναεμφανιστεί κατά το παρελθόν στην Πάτρα (οι παλιότεροι τον θυμούνται μαζί και το γκρουπ Τρύπες τη δεκαετία του ’90 σε μαγαζί της Ερμού και Ηφαίστου) θα μοιραστούν τη σκηνή για πρώτη φορά και θα μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι σε μουσικούς κόσμους τόσο διαφορετικούς μα και τόσο ίδιους. 

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύποτ. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις "Τρύπες" και έχει τελευταία στάση τον δίσκο "Έχω κέφια", που κυκλοφόρησαν το 2022. 

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα ενώ σήμερα κοντά στα σαράντα, και με την προσθήκη στην πορεία δύο ακόμη μελών, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έμαθαν μικροί, προσπαθώντας, όπως λένε, να το πάνε «λίγο πιο πέρα» από ‘κει που το παρέλαβαν, συνδυάζοντας τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και τον δυναμισμό του χιπ-χοπ.

Όσο για τον Κωνσταντή Πιστιόλη κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων και έχει καταγράψει αρκετές συνεργασίες με διάφορες μπάντες. Κάνει όμως κι ο ίδιος τα δικά του πειράματα. Με ένα loop station και με συντροφιά μια μεγάλη γκάμα πνευστών, έγχορδων και κρουστών μουσικών οργάνων, τα οποία παίζει ο ίδιος, όπως επίσης ο ίδιος κάνει και τα φωνητικά, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με περάσματα από τη Μικρά Ασία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture