Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Περιοδεία του Θόδωρου Μπαρή στην Πλατανόβρυση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Περιοδεία ...

Mίλησε για τά έργα που έχουν γίνει

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής στην Πλατανόβρυση.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Χαρακτηριστικά μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης προσέλαβε η περιοδεία του Δημάρχου Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιου, Θόδωρου Μπαρή στην Πλατανόβρυση. Η κεντρική πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στο συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και δηλώντας ξεκάθαρα την πρόθεση ανανέωσης της εμπιστοσύνης του στη δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με έναν προς έναν, προτάσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών.

Ο κ. Μπαρής στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πλατανόβρυση αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου που είχε γίνει, όπως η συντήρηση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, έργα τοπικής κλίμακας για τη βελτίωση της ύδρευσης, η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων και η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού με νέους λαμπτήρες led, αναφέρθηκε στα έργα που είναι σε εξέλιξη. Όπως είπε στο μεγάλο έργο της βελτίωσης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης έχει συμπεριληφθεί η Πλατανόβρυση με εγκατάσταση νέας μεταλλικής δεξαμενής στον οικισμό Αγίας Παρασκευής, ενώ έχει προβλεφθεί και νέο αντλιοστάσιο, δεξαμενή και γεώτρηση. Ακόμη σε εξέλιξη είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την εκκλησία και το νεκροταφείο και αντιπλημμυρικά έργα, όπως η κατασκευή καναλιού απορροής στη θέση «Βασιλακόπουλου». Ακόμη, ανέφερε πως στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός δικτύου άρδευσης» έχουν δρομολογηθεί εργασίες για νέο αγωγό στις θέσεις «Αη Θόδωρος» και «Αη Γιάννης»".

Απάντηση σε καταγγελία

Mε αφορμή τη δημόσια καταγγελία του συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», περί δήθεν «εκβιασμών» υποψηφίων, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής δήλωσε πως «τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το ήθος των στελεχών του συνδυασμού μας, οπότε δεν μπορεί παρά να είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων, που στον πανικό τους και στην προσπάθειά τους να υφαρπάξουν την ψήφο των συνδημοτών μας επιστρατεύουν κάθε πιθανό κι απίθανο μέσο. Οι συγκεκριμένες καταγγελίες διαψεύδονται, ωστόσο, και από τους ίδιους τους συνδημότες μας, οι οποίοι έχουν κρίση και είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που θα διαπίστωναν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές θα τις απομόνωναν. Τέλος μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η καταγγελία επελέγη να γίνει στον Τύπο και όχι στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις