Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Elias-Βόλος- Απεγκλωβισμοί πολιτών- Δύσκολες οι επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Elias-Βόλος- Απεγκλωβισμοί πο...

Δραματικές στιγμές στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας

Δύσκολο βράδυ στον Βόλο καθώς η νεροποντή που «σφυροκοπάει» την πόλη λόγω της κακοκαιρίας Elias έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Στο κέντρο της πόλης, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα έχουν εγκλωβιστεί και επιχείρηση της ΕΜΑΚ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 Μάλιστα, σε αρκετά σημεία της πόλης το νερό έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους, με την βροχή να συνεχίζει να πέφτει με αμείωτη ένταση.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

 Δείτε ζωντανά εικόνα από την κακοκαιρία:

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλημάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία.

Στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου βγήκε ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος ζητώντας από τους πολίτες να μην μετακινούνται καθώς έρχεται ένα δυσκολο βράδυ και θα πρέπει να προσέξουν για τη δική τους ασφάλεια αλλά και να βοηθήσουν στο έργο των συνεργείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις