Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηλεία - Σε σοβαρή κατάσταση ο φίλος του στο νοσοκομείο του Ρίου

Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε ...

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στην Ηλεία

Πόνος και ανείπωτη θλίψη, για ένα νέο παλικάρι, μόλις 19 χρόνων. Ο Χαράλαμπος Λάζαρης «εσβησε» μετά από τροχαίο που είχε με μηχανάκι στον Πύργο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις έξι και μισή χθες το απόγευμα. Ο 19χρονος μαζί με ακόμα έναν νεαρό, κινούνταν με δίκυκλο στο δρόμο που οδηγεί από τις σχολές του ΟΑΕΔ προς τα Λαστέικα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασαν το έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν σε μάντρα σπιτιού και στη συνέχεια, να καταλήξουν στο οδόστρωμα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι δύο νεαροί έγιναν από τον θόρυβο αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που σοκαρισμένη από τη θέα των παιδιών στο έδαφος, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν διασώστες όπου μετέφεραν τους νεαρούς στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν εκεί τον θάνατο του 19χρονου Χαράλαμπου.

*εφημερίδα Πατρις


Εξω από το νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς τον θάνατο του 19χρονου, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ο δεύτερος νεαρός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» οπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις