Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατολίσθηση: Από το ρεύμα προς Πάτρα η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό και προς τις δύο κατευθύνσεις, στο ύψος του Αιγίου

Κατολίσθηση: Από το ρεύμα προς Πάτρα η κ...

Έγινε αμφιδρόμηση από τον σταθμό διοδίων του Ελαιώνα στο 163,5 χλμ έως και το 160,6 χλμ - Θα ισχύσει για όλη την νύχτα

Η κακοκαιρία «Elias» έφθασε στην Αχαΐα με έντονη χαλαζόπτωση στα ορεινά και όχι μόνο.

Και αυτό διότι προκάλεσε προβλήματα σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας.
Λόγω κατολισθήσεων διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα. Για λίγη ώρα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε από μια λωρίδα κυκλοφορίας όταν μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού κατάφεραν να καθαρίσουν μέρος του οδοστρώματος, αλλά στη συνέχεια και πάλι διακόπηκε.
Και αυτό διότι ο όγκος του νερού που κατέβαινε από το βουνό είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα τα κανάλια απορροής, παρά τις μεγάλες τους διαστάσεις, σε πολλά σημεία να μην «προλαβαίνουν» να το απορροφήσουν και έτσι να έχουμε τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα θα γίνει αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Πάτρα έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι οδηγοί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού εκτιμούν ότι επειδή είναι βράδυ και η κυκλοφορία είναι χαμηλή δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Επίσης δεν υπάρχουν ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Η αμφιδρόμηση θα γίνει από τον σταθμό διοδίων του Ελαιώνα στο 163,5 χλμ έως και το 160,6 χλμ. Οι οδηγοί πρέπει να διέρχονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται στην οδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

Σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.

 Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να διέρχονται με προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις